Hoe beperk ik mijn illustratie bij een paar kleuren in Illustrator gebruiken?

Adobe Illustrator is een veel gebruikte vector grafische toepassing. Maar Illustrator alleen op vectoren gebaseerde afbeeldingen maken kan, kunt het bitmapafbeeldingen, zoals een afbeelding die u hebt gedaan in een ander programma of gescand importeren. Terwijl u deze gebruiken kan zoals ze zijn, voor de doeleinden van het houden van het bestand klein en uit te breiden, is het verstandig ze te converteren naar vectoren. Wanneer u dit doet, zal u wilt beperken van het aantal kleuren dat zo weinig zoals nodig.

Instructies

1

Open Adobe Illustrator. Selecteer "File" menu, en kies 'Openen'. Open een document dat u hebt ingevoegd een bitmap-afbeelding in in het dialoogvenster.

2

Selecteer de afbeelding op het canvas. Ga naar de opties boven, en klik "Live Trace." Klik op de "Preset" drop-down menu in de opties. Kies "Kleur 6."

3

Ga naar de "Max Colors"-vermelding in de opties en beginnen te klikken op de pijl-omhoog. Stop wanneer u een aantal kleuren dat het beeld aanvaardbaar te voor uw doel maken hebt bereikt. Sla uw werk op.