Hoe Belkin Wireless G USB Network Adapter Software te installeren

Consument draadloze computernetwerken werken na een van verschillende 802.11 internationale normen, met inbegrip van A, B, G, en N. Belkin, Inc produceert een draadloze G-netwerkadapter die wordt aangesloten op een USB-poort van de computer, en met een draadloos toegangspunt verbindt. U kunt het installeren van de software die nodig is om te gebruiken en beheren van uw adapter Belkin G vanaf de meegeleverde CD.

Instructies

1

Plaats de CD die bij de Belkin G adapter geleverd in station van de computer. Wacht enkele seconden totdat de "Network Adapter Setup Utility" venster opwaarts automatisch komt.

2

Beweeg de muis over de "Installeren" knop, en klik dan op 'Klik hier'. Klik op "Next", en wacht terwijl het hulpprogramma de benodigde stuurprogramma's op de computer installeert. Klik op "Finish".

3

Steek de Belkin G adapter in een open USB-poort op de computer. Wacht totdat Windows' hardware wizard de nieuw apparaat wordt gedetecteerd. Klik op "de software automatisch installeren (aanbevolen)," dan "Volgende". Accepteren van de wizard verzoek de computer opnieuw opstarten.

4

Zoek naar een nieuw pictogram, overeenkomt met de "Belkin Wireless Monitor," op de taakbalk, die aangeeft dat de installatie van de Belkin G adapter voltooid is.