Hoe bekijken opgeslagen miniaturen

Miniaturen zijn foto's die u kunt opslaan van het Internet. Als u niet kunt een foto die u online hebt gedownload vinden, kunt u de opties van Windows 7 zoeken om uw zoekopdracht tot foto's die gewoon te beperken. Windows 7 kunnen mensen een tag koppelen aan hun foto's. Dit is een andere manier om de zoekopdracht te verfijnen. U hoeft niet te worden van een computer deskundige te vinden uw miniaturen. U kunt het zelf doen met een paar muisklikken.

Instructies

1

Klik op de knop "Start" en klik dan op "Alle programma's." Klik "Windows Photo Gallery" in het menu.

2

Klik op het pictogram van de "Tags" om te zoeken op tags. Als u een tag niet hebt gebruikt, kunt u de naam van de zoekbewerking.

3

Klik op de "Zoeken" balk aan de bovenkant van het softwaremenu en typ de naam van de afbeelding in de zoekbalk. Druk op "Enter" om te zien alle afbeeldingen onder die naam.

4

Zoek op de foto's via de bestandsextensie. Foto's komen in verschillende formaten zoals jpg-, tif- of jpeg. Typ de bestandsextensie in de zoekbalk om te zoeken naar het.

5

Zoekt u de afbeelding op de datum waarop de afbeelding is gedownload. Klik op het pictogram "Datum genomen" en de maand of het jaar aangaan met het menu dat verschijnt te zoeken.