Hoe alle Skype om berichten te verwijderen voor een contactpersoon

De Communicatiedienst Skype kunt u communiceren met mensen over de hele wereld via chatberichten, telefoongesprekken, of webcam van aangezicht tot aangezicht chats. Skype bespaart onmiddellijke berichten die u in uw chatgeschiedenis verzendt zodat u zult kunnen kijken naar hen later. Als u niet kijken naar hen opnieuw wilt, moet u om ze te verwijderen. Skype biedt helaas geen een manier om de chatgeschiedenis van een afzonderlijke contactpersoon te ontruimen. In plaats daarvan zul je om alle van uw instant messaging geschiedenis in één keer te verwijderen.

Instructies

1

Dubbelklik op het pictogram van de Skype te openen via Skype.

2

Log in met je Skype gebruikersnaam en wachtwoord.

3

Klik op 'Privacy' en klik vervolgens op "Clear History."