Hoe afmelden voor ongewenste E-mail 1Elektronische junkmail, spam, een afkorting kan verstoppen uw inbox en afval uw tijd zoals u doorklikken naar tientallen ongewenste en soms ongepaste, advertenties. U kunt de hoeveelheid ongewenste e-mail verminderen door nauwe aandacht wanneer u op commerciƫle sites winkelt--sommige sites automatisch in te nemen u mailings wanneer u artikelen inkoopt. Lees alle koopovereenkomsten zorgvuldig voordat u verdergaat naar de kassa.

Instructies

1

Schuif naar de onderkant van de pagina ongewenste e-mail.

2

Zoeken naar het woord "Uitschrijven" en klik erop. Het kan worden gemarkeerd of onderstreept. De juiste link kan ook zeggen "Klik hier om af te melden" of "Unsubscribe hier."

3

Volg de aanwijzingen van de afzender van de mail. In sommige gevallen is gewoon op de "Uitschrijven" link te klikken alles wat nodig is. Sommige sites kunnen prompt u voor Voer uw e-mailadres of het wijzigen van de gegevens van uw account om te reflecteren op uw wens om te stoppen met mailings.

Tips & waarschuwingen

  • Geef nooit persoonlijke informatie buiten uw e-mailadres bij het afmelden van een mailinglijst. Sommige spam wordt verzonden met de specifieke bedoeling om persoonlijke identificatie-informatie te verzamelen. Dit heet "phishing". Phishing rapporteren of andere verdachte junk mail naar de website van de regering in middelen opgenomen.