Hoe Account voor verzendkosten in Quickbooks

Hoe Account voor verzendkosten in Quickbooks


Boekhouding kan ontmoedigend lijken, maar van Intuit Quickbooks software maakt het eenvoudig voor kleine bedrijven om hun scheepvaart kosten en inkomsten bij te houden. Zo lang als u zorg ervoor dat u alle van de facturen als ze komen, en je account voor alle van de verzendkosten u uw klanten kosten, kunt u er zeker van te houden van alle verzendkosten goed in uw boeken. De twee gebieden u moet adres is wat u uw klanten voor de scheepvaart kosten en wat u betaalt uw scheepvaartmaatschappij.

Instructies

Gratis klanten voor verzending

1

Klik op het menu "Klanten", en 'Factuur maken'.

2

Kies een klant uit de drop-down lijst.

3

Onder de sectie items van de factuur, gebruik de drop-down lijst op elke regel om te kiezen van de items aan die klant verkocht. Een BTW-item toevoegen als u wilt.

4

Een nieuw item toevoegen aan het einde van de factuur van de drop-down lijst. Voer "Zeescheepvaartverkeer" als de naam van het item. Selecteer "Service" of "Niet-voorraad" uit het drop-down menu in het type van artikel. De fiscale code toekennen aan verzendkosten als u BTW op verzendkosten in uw omgeving kunt verzamelen. Dit verschilt afhankelijk van waar u zaken doet. Laat de prijs bij $0 en de kosten bij $0.

5

Druk op de knop 'Opslaan' op het item.

6

De prijs van de scheepvaart op de factuur om na te denken wat u in rekening brengen dat de klant voor deze zending aanpassen. Afdrukken of per e-mail de factuur naar uw klant en druk op de "Opslaan" knop aan de onderkant.

Leverancier betalen voor de scheepvaart

7

Selecteer het menu "Leveranciers", en klik op de optie "Voer Bills".

8

Kies de scheepvaartmaatschappij uit het drop down menu met het label "Verkoper", en verander de factuurdatum aan degene die zijn vermeld op de factuur.

9

Geef het verschuldigde bedrag op dat veld, en maak notities in het memoveld. Kies onder het tabblad "Kosten", "Verzendkosten" van de drop-down lijst.

10

Druk op de knop "Opslaan".

11

Klik op de "Betalen Bills" optie in het menu van de leverancier. Controleren van de rekeningen van de verzendkosten wilt betalen de manier waarop u wilt betalen. Druk op de knop 'Opslaan' onder de betalingsmethode. Als u controles schrijven, in plaats van af te drukken, moet u wellicht om het nummer van de cheque aan degene die u gebruikt om te schrijven van de controle.

Tips & waarschuwingen

  • Als u hebt rekeningen betaald in quickbooks, zorg ervoor dat u betaalt de rekening die dezelfde manier buiten quickbooks, met behulp van online facturen betalen, creditcard, cheque of geld.