Hoe aansluiten van twee Computers thuis

Hoe aansluiten van twee Computers thuis


Aansluiten van twee computers thuis, kunt u voor het delen van informatie en media snel of lokaal gebiedsnetwerk (LAN) multiplayer spelen. Voorafgaand aan het begin van het proces van netwerken, moet u uw huidige hardware inventariseren en bepalen welke aankopen die u wilt aanbrengen. Ook moet u beslissen of u wilt bouwen van een bekabeld of draadloos netwerk, en als u van plan bent om toegang tot het Internet of gewoon lokale gegevens te delen. Als u een externe netwerkadapter hebt, u hoeft alleen te steek de stekker in de USB-sleuf of ExpressCard-sleuf en Windows automatisch gedetecteerd en de stuurprogramma's installeren.

Instructies

NIC's installeren

1

De computer afsluiten. Verwijder alle kabels en randapparaten.

2

Het linker zijpaneel verwijderen wanneer geconfronteerd met het geval door het verwijderen van schroeven of manipuleren sloten. Dit proces is afhankelijk van uw zaak type. Raadpleeg de handleiding van uw computer als u niet zeker weet hoe het zijpaneel verwijderen.

3

Clip van de anti-statische pols armband op een metalen object, en de armband aan uw pols riem.

4

Zoek een lege sleuf die overeenkomt met uw type netwerkadapter. (De meeste nieuwere netwerkkaarten neiging om PCI of PCI-Express-kaarten worden.) Draai de schroef sleuf dekking, en verwijder het klepje van de sleuf.

5

De NIC's gouden pinnen met de sleuf line-up. Plaats de kaart totdat het geleider vastklikt. Forceer het niet in de sleuf. Als u problemen ondervindt, verwijder de kaart, Controleer dat je de kaart in de juiste richting en in een overeenkomende sleuf invoegen, dan probeer het opnieuw.

6

Beveilig de kaart in plaats met behulp van de schroef die eerder hadden verzekerd van de sleuf dekking.

7

Vervang het zijpaneel. Verwijder de anti-statische pols armband.

8

Sluit alle kabels en randapparatuur, en start de computer opnieuw op. Windows zal automatisch detecteren van de netwerkkaart en de stuurprogramma's installeren.

9

Herhaal dit proces voor de tweede computer.

Instellen van de naam van de werkgroep

10

Klik op "Start" en vervolgens "Control Panel". Klik op "Klassieke weergave" in de linker kolom, indien beschikbaar.

11

Dubbelklik op "Systeem".

12

Klik op "Wijzig instellingen" in de "computernaam, domein en werkgroep instellingen" op Windows Vista en Windows 7 computers. Klik op de tab 'Computernaam' op Windows XP-systemen.

13

Klik op "Change". Typ een 'computernaam'. Typ de naam van een "Werkgroep", en schrijf het neer. Klik op 'OK'.

14

Klik op "OK" nadat Windows u welkom in de werkgroep heet. Klik op "OK" wanneer een melding ontvangt dat u moet de computer opnieuw opstarten.

15

Klik op "Sluiten", "Start nu."

16

Herhaal dit proces voor de tweede computer. Voer de exacte naam van de "Werkgroep" als u op de eerste computer hebt getypt.

Verbinding maken met de Hardware

17

Sluit de router of hub op een stopcontact en zet hem aan.

18

Ethernet-kabels invoegen van elke computer NIC.

19

Sluit het andere uiteinde van de ethernet-kabels in beschikbare poorten op de hub of router.

Tips & waarschuwingen

  • Aanpassen van de mappen of stations delen u door te klikken op 'Start', vervolgens 'Computer' of 'Mijn Computer'. Klik met de rechtermuisknop op het station of de map die u wenst te delen, dan links-klik op 'Eigenschappen'. Klik op het tabblad "Delen", vervolgens "delen" of "Geavanceerde delen."
  • Ook kunt u de computers via een draadloze router aansluiten. Volg de instructies opgenomen setup met uw router en draadloze netwerkkaarten instellen een draadloos netwerk installeren.