Hoe aansluiten van een Monitor met een ingebouwde TV-Tuner

Sommige monitoren hebben ingebouwde TV-tuners die u het apparaat gebruiken laat alsof het een traditionele televisie. Deze functie bespaart ruimte in kleine kamers zoals slaapzalen en kantoren, vooral als u om te beginnen met een grote monitor hebt. Hoewel u kunt het installeren van een TV-tuner in uw computer om te kijken van televisie op uw monitor, is een monitor met een ingebouwde tuner veel gemakkelijker om in te stellen.

Instructies

1

Het drieledige einde van het netsnoer van de monitor aansluiten op een stopcontact. Sluit het andere uiteinde aan op de achterkant van de monitor.

2

Sluit de TV-tuner met uw kabel-service. Steek het ene uiteinde van een coaxiale kabel voor de TV in de TV-tuner op de achterkant van de monitor. Draai de kabel connector naar rechts totdat je niet meer kan scherpen. Steek het andere uiteinde op een stopcontact van de kabel in de muur en schroef.

3

Sluit de video-kabel die bij de monitor geleverd in uw PC. De monitor zal ofwel een blauwe VGA-kabel, een witte DVI-kabel of beide gebruiken. Uw computer zal hebben een blauwe VGA-poort, witte DVI-poort of beide. Steek de juiste kabel in de VGA- of DVI-poort op uw computer en draai de schroeven van de duim op de connector van de kabel om het te beveiligen.

Gebruik een DVI-kabel hebt u een keuze tussen DVI of VGA als DVI nieuwere standaard biedt betere videokwaliteit. DVI-naar-VGA-adapters zijn beschikbaar als uw computer gebruikmaakt van VGA en uw monitor ondersteunt DVI alleen.

4

De monitor inschakelen. Gebruik de knoppen op de voorkant van de monitor of de afstandsbediening om te schakelen tussen de functies televisie en monitor. Het beeldscherm kunt slechts één filter tegelijk. U moeten zien een "Input"-knop, een "TV/PC" knop of vergelijkbaar besturingselement voor het schakelen tussen de twee.