Hoe aan de macht op Wireless voor een IBM T40-Laptop

Hoe aan de macht op Wireless voor een IBM T40-Laptop


Sommige IBM T40 laptops werden gemaakt met draadloze mogelijkheden, maar anderen zijn niet zo uitgerust. Om te verbinden met een draadloos netwerk, moet u eerst controleren of uw model draadloze mogelijkheden heeft en als de draadloze adapter naar behoren functioneert. Een IBM T40 zonder ingebouwde draadloze mogelijkheden kunt een externe USB draadloze kaart gebruiken om te verbinden met een netwerk.

Instructies

1

Schakel de draadloze kaart. Controleer om te zien of er een schakelaar voor draadloos netwerkverkeer op de voorzijde van de laptop. Sommige modellen hebben deze schakeloptie, die moet zijn ingeschakeld voor de draadloze kaart om te werken.

2

Schakel de draadloze kaart in de system tray. Met de rechtermuisknop op het pictogram voor "Draadloze" in de Windows-werkbalk aan de onderkant van het scherm. Kies "Enable/Turn On" uit de lijst met opties. Sommige modellen T40 gebruiken deze menu-optie om te schakelen op het draadloze signaal in plaats van een schakelaar als omschreven in stap 1.

3

Controleren om te zien dat de draadloze kaart en de stuurprogramma's in de computer werken. Ga naar "Start" en klik op "Control Panel". Selecteer "Prestaties en onderhoud" en "Basisgegevens over uw computer bekijken." Klik op het tabblad 'Hardware' op het venster dat wordt weergegeven en selecteer "Apparaatbeheer". Zoek de draadloze netwerkkaart door te klikken op "Network Adapters." Als het pictogram een geel uitroepteken, betekent dit stuurprogramma installatieproblemen. Als er geen draadloze pictogram, heeft T40 van uw IBM geen ingebouwde draadloze netwerken. Gaat u naar stap 6 te installeren van een externe WiFi-kaart.

4

Het stuurprogramma bijwerken. Klik op het pictogram in de Device Manager en selecteer het tabblad "Stuurprogramma" in het venster dat verschijnt. Klik op "Update driver". Klik op de knop "De software automatisch installeren" en klik "Volgende". Toestaan dat de computer automatisch opnieuw installeren van het stuurprogramma. Terug naar de lijst van Apparaatbeheer en controleer om te zien of het uitroepteken verdwenen.

5

Downloaden en opslaan van een nieuwe versie van het stuurprogramma als het werkt nog steeds niet en ga naar de Device Manager als in stap 3. Klik op de draadloze kaart en kies "Stuurprogramma" in het venster dat verschijnt. Klik op "Update driver" en klik op de knop 'vanaf een bepaalde locatie,"dan klik op"Volgende"en selecteer de knop"Bladeren"om te vinden van het stuurprogramma dat u hebt gedownload. Klik op "Volgende" en laat de nieuwe stuurprogramma's te installeren. Als het uitroepteken blijft, is de draadloze kaart mogelijk defect.

6

Installeer de USB externe draadloze kaart door de kaart in een USB-poort op de computer plaatsen en wachten op de computer om het te ontdekken. Plaats de installatie-CD die is meegeleverd bij de draadloze kaart in de optische-schijfeenheid als de stuurprogramma's niet automatisch worden gedetecteerd. Wachten tot het venster installatie CD te verschijnen, volg dan de begeleide aanwijzingen om de installatie te voltooien.

7

Verbinding maken met het draadloze netwerk door met de rechtermuisknop op het pictogram voor de draadloze in de system tray en te selecteren "Weergave Wireless Connections." Selecteer de gewenste draadloze verbinding in de lijst die wordt weergegeven en klik op "Connect".