Hete Sonicwall Gatekeeper instellen

De Sonicwall VoIP-router kunt u een regeling instellen voor lijntelefonie-uitrusting voor uw kantoor. De "Gatekeeper" software stelt regels voor het routeren van de telefoongesprekken naar een server en rechtstreeks naar de beoogde geadresseerde. De Sonicwall router bevat een wizard die helpt die u configureren van de router, dus u niet een geavanceerde hoeft met telefoonapparatuur ervaren.

Instructies

1

Open een internetbrowser op een computer die is aangesloten op de router. Typ het IP van de router en log in op het systeem. Klik op de link 'Firewall' in het navigatievenster en klik op "toegangsregels." Klik op "Regel toevoegen" om de wizard te starten.

2

Klik op "Nieuwe groep toevoegen" om de Gatekeeper service te configureren. Groepen met een lijst van IP-adressen instellen configureren op de service. De Gatekeeper service de ontvanger detecteert en automatisch de gebruiker naar de juiste ontvanger worden doorgestuurd.

3

Klik op "De ontdekking van de Gatekeeper" uit de lijst met opties. Klik op 'Maak nieuw netwerk'. In het "IP-adresbereik" tekstvakken, typt u het IP-adresbereik voor uw interne telefoonnetwerk. Toevoegen "Iedereen" groep aan de lijst met gebruikers met toegang het systeem tot.

4

Klik op "Maximale bandbreedte" zodat het volledige gebruik van de netwerkbronnen voor telefoongesprekken. Klik op "Opslaan" om de wijzigingen op te slaan.