Het zwevende besturingselement instellen in Microsoft Word

Het zwevende besturingselement instellen in Microsoft Word


Microsoft Word de opties voor de lay-out van de pagina kunnen u de zwevende besturingselement instellen en Vermijd afleiden van één regel tekst links in de boven- en onderkant van de pagina van uw document. Deze ongewenste einden door de opmaak van een alinea als u elkaar minimaal twee regels aan de onderkant van een pagina en aan de bovenkant van de volgende pagina wilt verwijderen. De zwevende controle verbetert de lay-out door het bijhouden van een meer evenwichtige hoeveelheid inhoud stromen naar een andere pagina als de viewer uw document van begin leest tot eind.

Instructies

1

Selecteer de tekst waarop u wilt toepassen het zwevende-besturingselement. Bijvoorbeeld, klik en sleep over de hele alinea te markeren.

2

Klik op het tabblad van de "Page Layout" op het lint van de opdracht en klik vervolgens op het pictogram van de kleine pijl in de benedenhoek van de groep van de alinea te lanceren van het dialoogvenster alinea. Dit lid vak bevat twee tabbladen: "Inspringingen en afstand" en "lijn en pagina-einden.

3

Klik op de tab van het blad van de "Regels en alinea's" en selecteer "Zwevende Control" in de sectie van de paginering voor sortie naar de vogelhuisje.

4

Klik op "OK" om dit besturingselement paginering instellen en breng de tekstregels. Bijvoorbeeld, zal een lid met drie lijnen samen verplaatsen naar de volgende pagina.

Tips & waarschuwingen

  • Selecteer "Als standaard instellen" in de bladtab regels en alinea's om de Microsoft Word-dialoogvenster te openen en selecteer vervolgens een van de twee opties: "Dit document alleen?" of "Alle documenten gebaseerd op de sjabloon Normal.dotm?" Klik op "OK" om te slaan deze paginering controle en geven uw document of toekomstige documenten een consistente opmaak.
  • Als alternatief voor ongewenste pagina en alinea-einden, uw document als u wilt wijzigen van de hoeveelheid inhoud op een pagina te bewerken.
  • Informatie in dit artikel is van toepassing op Microsoft Word 2013, Small Office Premium. Iets of aanzienlijk kan variëren met andere versies of producten.
  • Toepassing van het zwevende-besturingselement kan leiden tot meer spaties links aan de onderkant van een pagina, omdat de inhoud tussen twee pagina's verschuivingen.