Het wijzigen van Windows Search Indexing opties

Index van Windows Search versnelt het zoeken naar gemeenschappelijke bestanden op uw computer. Dit in door catalogiseren vaak gebruikt plaatsen en de bestanden daarin. Na een eerste scan, zijn wijzigingen naar die locatie in de index-database bijgewerkt wanneer de computer inactief is. Standaard alleen uw "documenten" "Favorieten", zijn "Openbare" en mail mappen geïndexeerd. Windows 7 kunt u echter veel aanpassingen wijzigen de Windows-zoekindex te werken het beste voor uw behoeften.

Instructies

1

Klik op "Start," type "Windows Search" en klik op 'wijzigen hoe Windows moet worden gezocht' te openen van de Windows-zoekindex.

2

Open het dialoogvenster wijzigen door te klikken op "Wijzigen". In dit venster kunt u selecteren van mappen wilt opnemen of uitsluiten in de Windows-zoekindex. Mappen met een controle door hen worden opgenomen, terwijl niet-gecontroleerde mappen zijn uitgesloten. U drukt op de kleine driehoek door de mappen uit te breiden ze en zie alle submappen, die u ook afzonderlijk kunt selecteren. Als alles klaar is, drukt u op "OK".

3

Klik op "Geavanceerd" om de "Geavanceerde opties" dialoogvenster venster te openen. Op het tabblad 'Index-instellingen' kunt u selecteren "Bestanden indexeren gecodeerd," traktatie diakritische tekens anders, de database herstellen of wijzigen van de standaardlocatie voor de database. Op het tabblad "bestandstypen" kunt u selecteren welke bestanden wilt opnemen of uitsluiten in de index door controleren/unchecking hen. U kunt ook naar de index alleen de eigenschappen of de inhoud van het bestand ook. Als u wilt toevoegen van nieuwe uitbreidingen, voer het in de "nieuwe extensie toevoegen aan lijst:" gebied en klik op "Toevoegen". Klik op "OK" wanneer volledige en "Close" om af te sluiten "Indexing Options."