Het wijzigen van tekst naar getallen in MS Excel

Microsoft Excel heeft lang een leider in de oprichting van krachtige spreadsheets, en dit populaire programma wordt veel gebruikt in zowel het bedrijfsleven als de thuisomgeving. Een van de meest handige functies van Microsoft Excel is de mogelijkheid om gemakkelijk informatie te converteren van het ene formaat naar het andere. Tekst omzetten in getallen biedt gebruikers een eenvoudige manier gegevens delen met andere programma's, het totalen berekenen en het uitvoeren van andere waardevolle functies.

Instructies

1

Open Microsoft Excel, hetzij door te klikken op de knop "Start" en "Excel" te selecteren in de lijst van programma's of door te klikken op "Start", "Run" te kiezen en te typen "Excel"in het vak. Wanneer Microsoft Excel wordt geopend, wordt een leeg werkblad getoond. Kunt u dit werkblad gebruiken of open een bestaande publicatie door te klikken op 'Bestand' kiezen 'Open' en selecteer het bestand dat u wilt gebruiken.

2

Zoek het veld met de indeling die u wilt wijzigen. Als, bijvoorbeeld, uw bestaande spreadsheet bevat een veld "Prijs", maar de gegevens zijn ingevoerd in tekst-formaat, moet u overstappen die notatie op numerieke voordat u kunt berekeningen uitvoeren of gegevens in Microsoft Access of een ander soort programma gebruiken.

3

Zodra u hebt gevonden het veld met de indeling die u wilt wijzigen, markeert u de hele kolom door op de grijze balk aan de bovenkant van het werkblad te klikken. Bijvoorbeeld, als uw vakgebied is in kolom G die u zou klik op de "G"--moet dit benadrukken de hele kolom.

4

Nadat de kolom is geselecteerd, klik op de "Opmaak" menu en klik op "Cellen." Controleer of dat het tabblad "Getal" is geselecteerd, en kies "Nummer" in de lijst aan de linkerkant. Kies het aantal decimalen dat u wilt weergeven en klik op 'OK'. De hele kolom zal nu worden opgemaakt als getallen.

5

Neem een kijkje op de kolom. Afhankelijk van hoe de gegevens oorspronkelijk zijn ingevoerd, moet u kan bepaalde gegevens opnieuw in te voeren. Nadat alles ziet er goed uit, zal u zitten kundig voor de kolom gebruiken voor berekeningen en andere data-overdracht.