Het wijzigen van het Logo van de opstarten op Windows Vista

Bij het opstarten van Windows, kan het nogal saai om te zien het dezelfde zwart scherm en laden bar elke keer. Als u op zoek bent om te voegen sommige extra flair aan uw Vista Bootscherm, kunt u dit doen in slechts een paar eenvoudige stappen. Gewoon downloaden van een programma en selecteer welke afbeelding u wilt zien wanneer de computer wordt opgestart.

Instructies

1

Download Vista Boot Logo Generator, een programma dat u toelaten zal om het wijzigen van de opstartkopie die u ziet wanneer u uw PC start. U kunt het downloaden van het programma door hieronder op de koppeling van de middelen.

2

Installeer Vista Boot Logo Generator op uw computer. Start het installatieprogramma, akkoord met enkele voorwaarden van de overeenkomst en klik op "Install".

3

Vista Boot Logo Generator uitvoeren Dit zal een enkel venster met "800 x 600" en "1024 x 768" windows. Onder elke afbeelding is een knop met de tekst "Zoeken naar afbeelding..."

4

Klik op "Bladeren voor afbeelding..." onder het scherm resolutie grootte u zou verkiezen (800 x 600 voor kleinere schermen, 1024 x 768 voor grotere schermen) en selecteer de bestanden die u wilt gebruiken in het Windows-startvenster.

5

Open uw map 'System32'. Typ 'System32' in het Menu Start zoeken. Nadat deze map geopend is, zoek en open de map "en-US".

6

Met de rechtermuisknop op het bestand "winload.exe" en selecteer "Kopiƫren". Terug naar het bureaublad en klik op "Plakken" als u wilt maken van een back-up van dit bestand.

7

Plaats het nieuwe "winload"-bestand gemaakt door de bootloader naar de "en-US" map. Als daarom wordt gevraagd door de software van de veiligheid van het Uitzicht van goedkeuren onderweg.

8

Open het menu "Start" en typ "msconfig" naar de zoektocht. Hierdoor wordt uw systeem configuratie box geopend. Klik op het tabblad 'Opstarten' en zoek naar "Boot Options".

9

"Neen GUI Boot" Kijk onder "Boot Options". Klik op "OK" om deze opties te selecteren en de computer opnieuw opstarten. Bekijk de reboot nauw samen om ervoor te zorgen dat het programma goed werkt.

Tips & waarschuwingen

  • Gebruik voor de beste beeldkwaliteit, bestanden die zijn opgeslagen in de indeling .bmp.
  • Als met gevoelige bestanden loopt u het risico van het crashen van uw computer als u wijzigen of bewerken van een bestand 'System32' onjuist. Wees extreem voorzichtig bij gaan door dit proces.