Het wijzigen van het Internet Explorer-behang

Wanneer u start en van uw computer voor de eerste keer instellen, de desktop wallpaper mogelijk een foto van het Internet Explorer, Windows of logo van de computerfabrikant. De bureaubladachtergrond is een foto of afbeelding die als achtergrond van het bureaublad van Windows wordt gebruikt. Als u niet de huidige achtergrond op uw computer, zoals een Internet Explorer-logo, kunt u aan uw stijl. U wilt toegang tot de "Kies uw Desktopachtergrond" hulpprogramma voor het wijzigen van de Internet Explorer-achtergrond.

Instructies

1

Klik op "Start" en vervolgens "Control Panel".

2

Typ "Desktop background" in het zoekvak in het venster Configuratiescherm.

3

Klik op "Wijzigen bureaubladachtergrond" in de lijst met resultaten. Het "Kies uw Desktopachtergrond" venster wordt geopend.

4

Klik op de drop-down box naast "De locatie van de figuur", en selecteer vervolgens een categorie van foto's uit de lijst. Bijvoorbeeld, selecteer "Effen kleuren" en de lijst met achtergronden uit de categorie verschijnt in het voorbeeldvak.

5

Klik op de achtergrond die u wilt gebruiken. U kunt als alternatief, klik op de knop "Bladeren" en blader naar een afbeelding op uw vaste schijf die u wilt gebruiken als de desktop wallpaper.

6

Klik op de drop-down box onder "Afbeeldingspositie" en selecteer vervolgens een optie om de achtergrond weer te geven. Bijvoorbeeld, selecteer "Center" op de achtergrond plaatsen in het midden van het bureaublad.

7

Klik op "wijzigingen opslaan." De bureaubladachtergrond is nu veranderd in de geselecteerde afbeelding.