Het wijzigen van een Website-adres op MySpace

Standaard wijst MySpace een willekeurig getal aan elk nieuw profiel gemaakt. Een aantal is onpersoonlijk, echter, en wellicht moeilijk voor mensen om te onthouden wanneer ze willen om uw profiel te bekijken. Om deze reden kunt MySpace u het standaardadres van de website van uw profiel wijzigen om alles wat die je wilt, zo lang als een andere gebruiker het adres niet al geselecteerd. U kunt toegang krijgen tot deze optie in de instellingen van uw MySpace-account.

Instructies

1

Meld je aan bij het huisscherm van uw MySpace-account.

2

Open het menu "Mijn zaken" aan de bovenkant van de pagina en selecteer "Accountinstellingen". Hierdoor wordt het primaire scherm van de instellingen voor uw account weergegeven.

3

Klik op de link "Wijzigen" na "MySpace URL" onder "Naam en taal." (Zie waarschuwingen.)

4

Klik op het tekstveld en typ het nieuwe adres dat u wilt gebruiken voor uw MySpace-profiel. Bijvoorbeeld, als u gebruikt de naam "mijn profiel", zal het nieuwe adres van uw profiel worden "www.myspace.com/myprofile." Moet u een adres dat geen andere gebruiker al heeft gekozen.

5

Klik op de "Sortie" knop om te bevestigen dat het adres beschikbaar is. Als het niet het geval is, voert u een ander adres.

6

Klik op de knop "Opslaan".

Tips & waarschuwingen

  • De naam die u voor uw MySpace-profiel selecteert wordt ook de naam van de gebruiker voor uw e-mailadres van MySpace.
  • U kunt alleen een aangepast adres voor uw MySpace-profiel eens. Na het opslaan van uw aangepaste adres, wijzigen niet u het opnieuw.