Het wijzigen van een Unempty inktcartridge in een Epson Dx4400De Epson DX4400 is een alles-in-één inkjet kleurenprinter in Europa uitgebracht in 2007. Het beschikt over kleur kopiëren, foto's afdrukken en persoonlijke inkttanks, maar het blijft op een prijspunt dat het geschikt voor algemene huisgebruik maakt. U kunt normaal gesproken een inktcartridge te vervangen met behulp van de functie-knoppen op de printer zelf, maar dit is niet mogelijk als de cartridge die u wijzigt nog niet leeg is. U kan wilt wijzigen van een gedeeltelijk volledige inktcartridge als het meer dan zes maanden oud is en u de kwaliteit van uw afdruktaken verslechterende opmerkt.

Instructies

1

Klik op de "Start"-menu op uw computer.

2

Kies "Configuratiescherm" en klik op 'Printer' in de categorielijst van Hardware en geluid.

3

Klik op het pictogram "Epson DX4400" en kies "Selecteer Voorkeursinstellingen voor afdrukken."

4

Klik op het tabblad "Onderhoud".

5

Klik op de "Inkt Cartridge vervanging"-pictogram en klik op 'OK'.

6

Til de scanner gedeelte van de printer openen.

7

Houd "Stop" op de printer om het vervoer van de printer naar de middenpositie.

8

Druk op de tab op de achterzijde van de cartridge die u wilt vervangen en trek recht omhoog te verwijderen uit de printer.

Tips & waarschuwingen

  • De printer moet worden op uw computer is aangesloten en ingeschakeld voordat u probeert te verwijderen van de cartridge.
  • Als u de inktcartridge alleen tijdelijk verwijdert, zorg ervoor dat alle kontakten schoon te houden en stofvrij en sla het rechtop, met het etiket naar boven.
  • Als u een inktcartridge met lage inkt verwijdert, werkt het niet meer als u het in uw printer opnieuw installeert.