Het wijzigen van een tijdstempel Online klaslokaal

Het wijzigen van een tijdstempel Online klaslokaal


Een online klaslokaal is een plek waar alle soorten studenten kunnen gaan leren. Afhankelijk van welk type klasse u bent leer, en die uw studenten zijn, kunt u een scala aan hulpmiddelen, zoals Blackboard, Moodle, e-learning of honderden andere systemen. Geen kwestie wat het systeem is, is de tijdstempel de functie waarin wordt weergegeven wat de klas tijd is. Meestal dit niet van belang, maar als u klassen met leerlingen in veel tijdzones, of wilt instellen van toewijzingen verschuldigd op een bepaald tijdstip, moet u weten hoe te wijzigen en instellen van de tijdstempel.

Instructies

1

Inloggen op de site van online klaslokaal setup. U kunt alleen een tijdstempel wijzigen als u bent degene die heeft opgezet aan de online klaslokaal of hebt u de capaciteiten van de beheerder, dus inloggen als beheerder of met de gebruikersnaam en het wachtwoord die u gebruikt om te zetten van de online klaslokaal.

2

Klik op uw control panel en kies vervolgens "Klas instellingen."

3

Kies "Klok" of "Tijdstempel" of "Tijdzone-instellingen", afhankelijk van het programma dat u gebruikt. Gebruik de up en down pijl menu's wijzigen de uren en minuten totdat u hebt gewijzigd de tijdstempel. Klik op "Set" of "OK" als u wilt instellen van de tijdstempel. Eenmaal is ingesteld, dat wil zeggen de tijd die wordt weergegeven voor de hele klas.