Het wijzigen van een MP4 naar een WMA of MP3

Op grote schaal gebruikt in mediaspelers, op persoonlijke video-apparaten en voor het uploaden van online, bevatten MP4 of MPEG-4, bestanden zowel audio als video componenten. Als u wilt scheiden van het audiogedeelte van een MP4 bestand en sla het op als een audiobestand, zoals WMA of MP3, kunt u dit doen in een extractie en conversie-programma. Zodra een bestand is omgezet van video, audio, kunt u het als een standaard audio-bestand.

Instructies

Any Audio Converter

1

Any Audio Converter downloaden vanaf de pagina Any Audio Converter (zie bronnen). Any Audio Converter op uw computer installeren.

2

Lanceren van Any Audio Converter door gonna & ldquo; Start & gt; Alle programma's, & rdquo; en het vinden van Any Audio Converter in de lijst. Klik op de & ldquo; Voeg mediabestanden & rdquo; knop wanneer het Any Video Converter-venster wordt geopend. Zoek het MP4-bestand in het venster dat verschijnt en dubbelklik op het bestand toe te voegen aan de lijst van de conversie.

3

Pull-down de & ldquo; Profiel & rdquo; lijst. Klik op hetzij & ldquo; MP3 Audio (.mp3) "of & ldquo; WAVE-Audio (.wav) & rdquo; uit de lijst.

4

Kies een map op de vaste schijf voor de geconverteerde MP4-bestand. Wijzigen van de map, klik & ldquo; Bestand & rdquo; en & ldquo; Set uitvoermap & hellip; & rdquo; Navigeer naar de map, klik op de map en klik & ldquo; OK. & rdquo;

5

Pers & ldquo; Convert. & rdquo; Any Audio Converter sporen de conversie vooruitgang in de & ldquo; Status & rdquo; kolom van het venster. Eenmaal geconverteerd, kan het bestand in de map hebt ingesteld als de uitgang van de map worden gevonden.

Free Video to Audio Converter

6

Download en installeer gratis Video to Audio Converter op uw computer. Free Video to Audio Converter kan gedownload worden op de website van de Vrije Audio Editor (zie bronnen).

7

Open de gratis Video to Audio Converter van & ldquo; Start & gt; Alle programma's. & rdquo; Wanneer het programmavenster wordt geopend, klikt u op de & ldquo; Voeg taak & rdquo; knop. Ga naar de map op de vaste schijf waar het MP4-bestand is opgeslagen in het venster en dubbelklik op het MP4-bestand te openen van het bestand in de & ldquo; uitvoeropties & rdquo; scherm van de Free Video to Audio Converter.

8

MP3- of WMA kiezen als de outputformaat. Om te kiezen een van de notaties, klikt u op het keuzerondje naast & ldquo; MP3 & rdquo; of & ldquo; WMA. & rdquo; Klik & ldquo; OK & rdquo; om terug te keren naar het hoofdscherm van het programma.

9

Klik op de & ldquo; Start & rdquo; knop. De voortgang van de conversie wordt weergegeven de & ldquo; Vooruitgang & rdquo; kolom. Na de conversie kunt u het bestand in dezelfde map waarin het oorspronkelijke bestand is opgeslagen.

Quick Media Converter

10

Quick Media Converter downloaden vanaf de website van Cocoon Software (zie bronnen). Quick Media Converter op uw computer installeren.

11

Ga naar & ldquo; Start & gt; Alle programma's. & rdquo; Klik op de & ldquo; Cocoon Software & rdquo; map vervolgens Klik & ldquo; Quick Media Converter. & rdquo; Zodra Quick Media Converter opent, klikt u op de knop met het plusteken (+) groen, vinden de MP4 die u wilt wijzigen in het venster en dubbelklik op het bestand toe te voegen aan het conversieprogramma.

12

Klik op de audio knop aan de bovenkant van het scherm Quick Media Converter, die een pictogram van een luidspreker weergegeven. Klik op de & ldquo; MP3 (alleen audio) & rdquo; of & ldquo; WMA & rdquo; optie in de lijst.

13

Druk op de knop met het groene mappictogram om te beginnen met het omzetten. & ldquo; Converteren & rdquo; toont de & ldquo; Status & rdquo; kolom naast de MP4-bestand en wijzigingen in & ldquo; Conversie ok & rdquo; Wanneer de conversie is voltooid. De MP3- of WMA-bestand opslaat in dezelfde map als het oorspronkelijke MP4 bestand automatisch.