Het wijzigen van een HP-Printer van Offline naar Online

Het wijzigen van een HP-Printer van Offline naar Online


Soms dat u een document niet kan afdrukken omdat de printer offline is. Dit frustrerende probleem kan gemakkelijk worden opgelost op een Hewlett-Packard (HP) printer. Alles wat nodig is om over te schakelen van een HP-printer van offline naar online is een computer-muis of computer-touchpad. Om ervoor te zorgen dat een andere afdrukprobleem niet bestaat, maar Controleer de printer voor papierstoringen, correcte installatie van inktcartridges en inkt-bijna.

Instructies

1

Zet de computer waarnaar de HP printer is aangesloten. De printer hoeft niet te worden ingeschakeld om het overschakelen van offline naar online.

2

Klik eenmaal in het menu Start.

3

Klik op 'apparaten en Printers.

4

Klik op het pictogram voor de HP-printer die u wilt gebruiken. Waar de status toont 'Offline', klik op het woord "Offline" en klik op de "Printer" optie in het pop-upvenster dat resultaten. Uncheck de optie 'Offline gebruik-Printer'.

Tips & waarschuwingen

  • Als de HP printer blijft offline wilt gaan, kan een ander onderwerp, zoals een virus of hardware of software probleem, verdere correctie meebrengen. Bezoek de website van HP voor meer informatie of neem contact op met technische ondersteuning.