Het wijzigen van een harde schijf van Toshiba Laptop

Het wijzigen van een harde schijf van Toshiba Laptop


Er zijn meestal twee redenen om te wijzigen van de harde schijf in een laptop: het onvermogen tot delen van de schijf of andere fouten, en om te upgraden. Wijzigen van de harde schijf in een laptop van Toshiba is zeer eenvoudig. Een gebruiker moet eerst de documentatie bij de laptop te controleren van de compatibiliteit van de harde schijf lezen. De exacte locatie van het compartiment van de harde schijf voor het specifieke model wordt eveneens afgerekend in de documentatie.

Instructies

1

Uitschakelen van de laptop op en sluit het LCD-scherm.

2

Verwijder alle perifere apparaten met inbegrip van printerkabels, USB-aansluitingen en monitorkabels.

3

Koppel de voedingskabel van de laptop.

4

Flip de laptop ondersteboven. Wees voorzichtig niet om de laptop op een oppervlak dat krassen op de top veroorzaken kan.

5

Verwijder de schroef van het compartiment van de harde schijf. Het compartiment van de harde schijf moet worden gemarkeerd als de \"hard drive\" of \"HDD.\" de exacte locatie van het compartiment van de harde schijf zal worden in de documentatie die bij de laptop is geleverd. Gebruik de Phillips schroevendraaier te verwijderen van de schroef (alle Toshiba laptops gebruik maken van een Phillips schroef te houden van het compartiment van de harde schijf).

6

Trek de harde schijf uit het compartiment van de harde schijf.

7

De nieuwe harde schijf in het compartiment van de harde schijf toevoegen. Het past maar op één manier. Probeer niet te dwingen. Duw de harde schijf stevig totdat het buitenste paneel van harde schijf spoelen met de behuizing van de laptop is.

8

Schroef de schroef terug in het compartiment van de harde schijf.

9

De laptop terug over aan het rechtop wegknippen.

10

Sluit alle kabels en randapparatuur.

11

Zet de computer en controleert u of dat de harde schijf is vermeld. Als de harde schijf is nieuw en heeft geen gegevens daarop, dan de computer moet het opstarten van de \"C:\\" prompt.