Het wijzigen van een BMP of JPG naar een EPSBMP is een afbeeldingsindeling die geen compressie gebruikt en slaat bestanden op een zeer hoog niveau van kwaliteit. De JPG spiegelbeeld opmaak ook behoudt relatief hoge niveaus van kwaliteit, maar comprimeert bestanden en slaat u ze op veel kleinere in vergelijking met BMP. Hoewel beide soorten afbeeldingen wijd gebruikte, compatibel op platformen en geschikt voor meeste ontwerpdoeleinden zijn, vereisen sommige projecten specifiek het gebruik van de vector-gebaseerde EPS-indeling omwille van haar vermogen om schaal afbeeldingen op een ander formaat. Gebruik een van de verschillende gratis, Web-based conversie tools om uw BMP of JPG-afbeeldingen omzetten in EPS-indeling.

Instructies

Met behulp van Go2Convert

1

Open een Web browservenster en navigeer naar de website van Go2Convert (zie bronnen).

2

Klik op "Kies bestand." Zoek uw BMP of JPG-bestand in de resulterende dialoogvenster en selecteer het door te dubbelklikken op het pictogram.

3

Selecteer "EPS" in het "Kies de indeling converteren naar" drop-down menu.

4

Klik op "Convert nu."

5

Klik op "Download Now" en sla het geconverteerde EPS-bestand op uw computer wanneer souffleur.

Met behulp van Online-Convert

6

Open een browservenster en ga naar de website van Online-Convert (zie bronnen).

7

Klik op "Kies bestand." Zoek uw BMP of JPG-bestand in de resulterende dialoogvenster en selecteer het door te dubbelklikken op het pictogram. Als het bestand zich online bevindt, typt u het adres in plaats op het aangrenzende gebied.

8

Klik op "Convert bestand." De geconverteerde EPS-bestand opslaan op uw computer wanneer souffleur.

Convert Hub gebruikt

9

Open een Web browservenster en navigeer naar de website van Hub converteren (zie bronnen).

10

Klik op "Bladeren". Zoek uw BMP of JPG-bestand in de resulterende dialoogvenster en selecteer het door te dubbelklikken op het pictogram. Als het bestand zich online bevindt, geeft u het adres in het veld 'URL van de afbeelding'.

11

Vinkt u het selectievakje ".eps" en voer de beveiligingscode in het corresponderende veld.

12

Klik op "Convert". De geconverteerde EPS-bestand opslaan op uw computer wanneer souffleur.