Het wijzigen van een bestandsextensie uit. EXE met Windows 7 64-Bit

Wijzigen van bestandsextensies veroorzaken problemen met bestanden, dat is waarom Windows 7 wordt bestandsextensies standaard verborgen. De bestandsextensie van een wijzigt kon het bestand ontoegankelijk maken of voorkomen dat een bestand wordt uitgevoerd. Echter, soms kan dit uw bedoeling zijn. Als u niet zeker weet als een .exe-bestand is geïnfecteerd met een virus, maar wil niet te verwijderen, wijzigt u de extensie om ervoor te zorgen u niet per ongeluk het programma uitvoert. Om dit te doen, moet u eerst Windows als u wilt weergeven van alle bestandsextensies configureren.

Instructies

1

Houd de "Windows"-toets en druk op "E" om Windows Explorer te openen.

2

Klik op "Extra" in de bovenste menubalk en selecteer "Mapopties." Als u de bovenste menubalk niet ziet, drukt u op de "Alt" toets om het bloot te stellen.

3

Selecteer het tabblad 'Weergave' in het venster Opties van de omslag.

4

Klik hierop om te ontketenen "Extensies voor bekende bestandstypen verbergen" onder "Geavanceerde instellingen". Klik op 'Toepassen' en klik vervolgens op 'OK'. Klik op de 'X' in de rechterbovenhoek van de opties van de omslag-windows om het venster te sluiten. Klik in Windows Verkenner om ervoor te zorgen het het actieve venster op uw scherm.

5

Navigeren naar het .exe-bestand dat u wilt wijzigen in Windows Verkenner, en vervolgens klikt u op om het bestand te selecteren.

6

Druk op "F2" de bestandsnaam om bewerkbaar te maken.

7

De gemarkeerde '.exe' gedeelte van de bestandsnaam, typt u de extensie die u wilt vervangen met, zoals ".dat" of ".txt." Druk op "Enter" te accepteren en opslaan van de wijziging.