Het wijzigen van de voeding voor een Shuttle PC

Het wijzigen van de voeding voor een Shuttle PC


Een typische Shuttle merk PC gebruik speciale atypische gevallen en voedingen. Bijvoorbeeld, de meeste Shuttle computers gebruiken kleiner dan normale computer gevallen zodat ze kunnen worden geplaatst in gebieden die zou niet geschikt voor normale PC's. Echter, net als elke andere desktop computer, de voeding kunt gaan slecht en moet worden vervangen om de computer terug te brengen volledige functionaliteit.

Instructies

1

Afsluiten en loskoppelen van de computer en verwijder alle kabels aan de achterkant. Maak een notitie van waar elke kabel voor herbouw gaat.

2

Verwijder het klepje van de Shuttle-zaak. Alle Shuttle gevallen gebruiken twee of meer Phillips schroeven dat moeten worden verwijderd. Nadat de schroeven zijn verwijderd, glijdt de hoes uit.

3

Haal alle aansluitingen van de macht binnen de computer. De power-connectoren hebben allemaal witte of zwarte uiteinden en hebben rode, gele en zwarte draden lopen aan hen uit het stopcontact haalt. Bovendien, de hoofdverbindingslijn ATX power is wit en is een verzameling van 24 draden lopen op een rechthoekige connector. Als u elke verbindingslijn loskoppelen, maak een notitie van waar het gaat voor herbouw.

4

Verwijder de schroeven van de voeding in de plaats. De voeding is grijs of zilver in kleur en beschikt over alle van de draden in de Shuttle tegenkomt het.

5

Het verwijderen van de voeding.

6

Plaats de nieuwe voeding in de ruimte eerder bezet door de slechte voeding.

7

Schroef de nieuwe voeding op zijn plaats.

8

Opnieuw koppelt alle van de aansluitingen van de macht op hun juiste posities. De meeste macht connectoren passen alleen in een enkele locatie.

9

Breng het klepje voor de zaak van de Shuttle. Beveilig het geval van de Shuttle met behulp van het eerder verwijderde schroeven.

10

Sluit alle kabels aan op de rug, dan de stekker in en macht op de computer.

Tips & waarschuwingen

  • Shuttle gevallen gebruik van specifieke voedingen en moeten worden vervangen door exact hetzelfde model.