Het wijzigen van de titelbalk van Internet Explorer 7

Het wijzigen van de titelbalk van Internet Explorer 7


Wanneer u naar een website met de webbrowser Internet Explorer 7 navigeert, wordt een bericht weergegeven op de titelbalk te klikken. Normaal gesproken geeft het bericht de naam van de web-pagina u bezoekt, maar het zal altijd worden gevolgd door de woorden 'Microsoft Internet Explorer'. Als u wilt dat extra bericht verwijderen of wijzigen om te zeggen iets anders, moet u enkele wijzigingen binnen het register editor.

Instructies

1Het wijzigen van de titelbalk van Internet Explorer 7


Brengen van de "Start"-menu door te klikken op het pictogram van Windows aan de onderkant van het bureaublad. Klik op het pictogram voor de functie "Zoeken".

2Het wijzigen van de titelbalk van Internet Explorer 7


Typ 'Regedit' (zonder aanhalingstekens) in het zoekvak en druk op "Enter". Dubbelklik op het pictogram voor de Register-editor die in de lijst met zoekresultaten zal verschijnen.

3Het wijzigen van de titelbalk van Internet Explorer 7


Klik op het plusteken links van de registermap met de naam "HKEY_CURRENT_USER." Vouw uit de sub-omslagen die wordt weergegeven met de naam "Software," 'Microsoft,' 'Internet Explorer', en dan tot slot "belangrijkste."

4

Scroll naar beneden via de registervermeldingen in het paneel aan de rechterkant van het venster. Controleer om te zien of er een fragment met de naam "venstertitel." Klik met de rechtermuisknop ergens binnen het recht paneel als de post niet daar en dan klik op "Nieuw."

5

Klik op "String Panel" en vervolgens "Window Title" Typ en druk op "Enter". Dubbelklik op de vermelding "Window Title". Klik op het tekstvak "Waardegegevens".

6

Typ wat u wilt weergeven boven aan de webbrowser Internet Explorer in het tekstvak "Waardegegevens" bericht. Klik op 'OK'.

7

Sluit de Register-editor en open vervolgens de Internet Explorer 7 webbrowser om te controleren of dat u de juiste registervermelding hebt gewijzigd.

Tips & waarschuwingen

  • U kan ernstige problemen veroorzaken voor uw computer als u aanpast of de verkeerde registervermelding verwijderen. Wees alleen te wijzigen van de vermelding "Window Title". U kan ook wilt maken back-ups van alle bestanden die u nodig hebt voordat u de Register-editor opent, enkel voor het geval dat u per ongeluk de verkeerde boeking wijzigen en moet uw besturingssysteem opnieuw moet installeren.