Het wijzigen van de Timing van de Post op Audiospelers

Vertragingen of post timing-problemen met audio- en video-spelers, ten opzichte van de video of ondertitels worden weergegeven op het scherm, kunnen meestal worden aangepast door het knijpen van opties van de speler. Afhankelijk van de instellingen en opties die u wilt wijzigen, de ernst van post timing gerelateerde fouten of inconsistenties druppels aanzienlijk. Echter, als je kijkt naar een DVD of Blu-ray film met hardcoded ondertiteling en audio, vervolgens wijzigingen zal niet verbeteren audio synchronisatie of het tijdstip.

Instructies

VLC mediaplayer

1

Klik op de knop "Start", de groep "Helemaal programma", de "VLC Media Player" snelkoppeling. "VLC MediaPlayer" op het scherm wordt weergegeven.

2

Klik op het menu "Extra" en de "Effect en Filtering" link uit het drop-down menu. Het dialoogvenster "Aanpassingen and Effects" verschijnt op het scherm.

3

Klik op het tabblad "Synchronisatie", de "Up" of "Omlaag" pijlknoppen onder de sectie "Audio/Video" naast "Advance van audio via video." Dit zal verhogen of verlagen van de snelheid van uw audio door ". 100" van een seconde.

4

Klik op de "Close" knop om het dialoogvenster "Aanpassingen and Effects" te sluiten, vervolgens herstarten "VLC MediaPlayer."

Windows Mediaplayer

5

Klik op de knop "Start", de "Helemaal programma" groep en vervolgens de snelkoppeling "Windows Media Player". "Windows MediaPlayer" op het scherm wordt weergegeven.

6

Klik op het menu van de "Organiseren" en "Opties" uit het drop-down menu. Het dialoogvenster 'Opties' verschijnt op het scherm.

7

Klik op het tabblad "Prestaties" en vervolgens het selectievakje "Drop frames om audio en video gesynchroniseerd te houden" onder de "DVD- en videoweergave" rubriek.

8

Klik op de knop "OK" om de wijzigingen toe te passen en sluit het dialoogvenster 'Opties'.

Tips & waarschuwingen

  • U kunt ook de voortgang van de ondertiteling wijzigen over video- en ondertitel snelheid in het dialoogvenster "Aanpassingen and Effects" in "VLC MediaPlayer."