Het wijzigen van de tijd op mijn Dell-Computer

Het wijzigen van de tijd op mijn Dell-Computer


Dell-computers gebruiken Windows-besturingssystemen, waarmee u kunt u verschillende functies uitvoeren. De ingebouwde klok van uw Dell-computer kunt u vastleggen van het moment dat u toepassingen installeert, bestanden en mappen wijzigen, of nieuwe bestanden maken. Het komt ook in handig wanneer u wilt gebruik maken van systeemfuncties zoals Systeemherstel. Als uw klok synchroon is, u de tijd en tijdzone snel veranderen en gemakkelijk op elk gewenst moment je wilt.

Instructies

1

Klik op de Windows "Start" knop, klik op de "Control Panel" en klik vervolgens op "Klok, taal en regio." Klik op "Datum en tijd."

2

Klik op het tabblad "Datum en tijd" en klik op de optie "Datum en tijd wijzigen". Desgevraagd, typ uw beheerderswachtwoord en klik op 'OK'.

3

Ga naar de sectie "Datum en tijd instellen" en dubbelklik op het uur om het te veranderen. Klik de omhoog of omlaag pijltoetsen om te wijzigen de uurwaarde. De als minuten wilt wijzigen, dubbelklikt u op de notulen, en dan klik de omhoog of omlaag pijltoetsen drukt, wijzigt u de waarde voor minuten. De als seconden wilt wijzigen, dubbelklikt u op de seconden, en dan klik de omhoog of omlaag pijl-toetsen om de seconden waarde te wijzigen.

4

Klik op "OK" om de wijzigingen opslaan als u klaar bent met het aanpassen van de tijd. Klik op "Change time zone" als u wilt wijzigen van de tijdzone. Selecteer uw huidige tijdzone in het dialoogvenster "Tijdzone-instellingen", en klik vervolgens op 'OK'.

5

De Windows klok synchroniseren met de tijdserver op Internet, als je wilt. Uitvoeren van deze actie komt overeen met de klok op de tijdserver om ervoor te zorgen dat uw Windows-klok juist is. Om de Windows-klok te synchroniseren met de tijdserver op Internet, klik op de optie 'Datum en tijd' in de sectie "Klok, taal en regio", klik op de "Geïnterneerde tijd" tab en klik vervolgens op de optie "Instellingen wijzigen". Desgevraagd, typ uw beheerderswachtwoord en klik op 'OK'. Klik op de "Automatisch synchroniseren met een tijdserver op Internet," Selecteer de server en klik op "OK" als de wijzigingen wilt opslaan.