Het wijzigen van de tekstkleur in HTML

Het maken van uw aanwezigheid op het web, spectaculaire en gedenkwaardige is afhankelijk van een aantal factoren, niet de minste daarvan kleur is. Uw kleurenschema combineert en benadrukt of afbreuk doet aan uw bericht. Informatie over het wijzigen van de kleur van de tekst op uw site in de HTML-code. Dit zal u om te ontwikkelen van de pagina en vervolgens overeenkomen met de kleur van tekst op de pagina met de achtergrond toestaan.

Instructies

1

Selecteer de achtergrondafbeelding of -kleur voor uw web-pagina. Hebt u een achtergrondafbeelding of -kleur geselecteerd om in te stellen de stemming van de pagina en misschien de site. Niet alle kleuren van tekst zal werken met deze kleur en dus sommige experimenten nodig zal zijn. Hoewel u de tekstkleur gebaseerd op kleurstalen kunt, die het niet u een echte uiterlijk van de tekst en achtergrond ingediend in de kleuren die u denkt geven zal over.

2

De HTML-codes die kleur definiëren zodat u de juiste tag in de ruwe HTML-code vinden kunt en zodat u wat weet te veranderen om een voorvertoning van de nieuwe kleuren te leren. Namen van kleuren die worden gebruikt zijn een kleine subset van het volledige nummer van beschikbare kleuren. De beste keuze voor een bepaalde kleur en de schaduw is het gebruik van de hexadecimale kleurcode. De HTML-code voor het instellen van de kleur is < tekstkleur = "#colorcode" >< /font >. U zal worden vervangen door de kleurcode in de tag die u wilt bekijken tegen de achtergrondafbeelding of kleur die uw pagina.

3

Open de pagina HTML-code in Kladblok. Zoeken naar de lettertypecode kleur dat u geïnteresseerd bent in controle van de kleur van. Het aantal wijzigen van de kleur in de tag en sla het bestand vervolgens opent in een browser om te zien hoe het eruit ziet. Als u wilt laten uitvoeren door een paar kleurenkeuzen gewoon herhaal het proces.

4

Meerdere keuzes allemaal tegelijk controleren. Noteer de kleurnummers dat u geïnteresseerd bent in en opnieuw het HTML-bestand in Kladblok te openen. In een groot deel van de tekst de kleur label toevoegen op verschillende plaatsen door de tekst, telkens met een andere kleur en vervolgens slaat u het bestand en open het in een browser. Onderzoekt van het uiterlijk van elke kleur in de tekst en kies degene die het ziet er uit en doet een beroep op u de beste. Ga nu terug en het HTML-bestand bewerken en verwijderen van de labels die u hebt toegevoegd om te testen in stap 4 en het lettertype kleur code instellen in de code op de kleur die u hebt gekozen.

5

Het uiteindelijke HTML-bestand opslaan, openen in een browser en de uiteindelijke kleurkeuze voor de tekst op de webpagina bekijken.