Het wijzigen van de standaardmap invoegen in een virtuele cirkel-CDCirkel Virtual CD is een gratis programma dat wordt uitgevoerd op Windows XP en 2000, maar niet op nieuwere versies van Windows. Het programma maakt virtuele kopieën van cd's en slaat hen als. HVD bestanden op de computer. Cirkel Virtual CD kunt laden de. HVD-bestanden, die worden weergegeven in de Z: schijf in deze Computer net alsof de originelen werden ingevoegd in een fysieke schijfstation. Bij het invoegen van een. HVD bestand, cirkel virtuele CD's invoegen standaardmap is de map Mijn documenten. Als u liever wilt opslaan. HVD afbeeldingen in een andere map, cirkel Virtual CD onthoudt de laatste map. HVD bestanden zijn geladen uit als de standaard map, die wordt weergegeven wanneer u klikt op de knop "Invoegen" invoegen.

Instructies

1

Dubbelklik op het "Cirkel Virtual CD"-pictogram in het systeemvak in de bodem juiste hoek van uw scherm om de cirkel Virtual CD-venster te openen.

2

Klik op de "CD afbeelding invoegen (. HVD) "knop.

3

Navigeer naar de gewenste standaard invoegen map op uw computer.

4

Schakel het selectievakje een. HVD afbeelding bestand in de map en klik op "Open". De map met daarin de. HVD bestand dat u hebt geopend wordt de standaardmap voor invoegen.