Het wijzigen van de sleutels die zijn geprogrammeerd voor het gebruik van de functies op een Compaq Presario C700De Compaq Presario C700 heeft verschillende programmeerbare "hot keys" waarmee de gebruiker snel om functies te vervullen met een enkele toetsaanslag. Wanneer ingedrukt in combinatie met de "fn"-toets, zal deze Snelstarten toetsen de gewenste functie uitvoeren. Hoewel de toetsen zijn vooraf ingesteld met specifieke functies, kunnen sommigen van hen om de voorkeuren van de gebruiker worden geherprogrammeerd.

Instructies

1

Klik op de "Start" knop en selecteer "HP Quick Launch Buttons" in het menu "Programma's". Hiermee opent u het programma "HP Quick Launch Buttons".

2

Selecteer "Programmeerbare Buttons" van de vier tabbladen gepresenteerd. Het programma zal dan een lijst met acties die kunnen worden uitgevoerd na het indrukken van de toetsen presenteren.

3

Selecteer de actie die u wilt elke toets uit te voeren van de opties worden weergegeven. Klik op "OK" als de wijzigingen wilt opslaan.

Tips & waarschuwingen

  • Hebt u een nieuwer model Presario C700, kunt u dubbelklikken de HP Quick Launch knop in het Dienblad van het systeem om te starten "HP Quick Launch Buttons".
  • De eerste drie toetsen kunnen niet worden gewijzigd.