Het wijzigen van de pagina Windows opstartenHet opstartscherm van Windows 7 vindt u de programma's die automatisch opstarten wanneer de laarzen van Vensters 7. De startlijst is configureerbaar, zodat u kiezen kunt welke programma's automatisch laden bij het opstarten en welke niet. U kunt ook programma's toevoegen aan de lijst opstarten, als u wilt dat een programma dat niet op de lijst om automatisch te laden tijdens het opstarten. Door te veel programma's op het opstartscherm zal veroorzaken te traag worden bij het opnieuw starten van de computer.

Instructies

Wijzigen van de programma's die automatisch opstarten

1

Klik op de Windows "Start" menu en selecteer "Configuratiescherm".

2

Klik op "Systeem en beveiliging" en "Systeembeheer." Dubbelklik op "Systematiek configuratie" uit de lijst van beheerprogramma's die worden weergegeven.

3

Klik op het tabblad "Opstarten". De lijst met programma's die automatisch worden gestart wanneer Windows 7 begint zullen verschijnen. Klik op het vinkje naast het programma dat u voorkomen dat automatisch gestart wilt wanneer Windows 7 wordt gestart. Bijvoorbeeld, als "Norton AntiVirus" is ingeschakeld, en u het vinkje uit, zal dan niet meer starten bij het opstarten. Klik op het lege vakje nogmaals het opstarten als functie wilt inschakelen voor het programma.

Programma's toevoegen aan het opstartscherm

4

Klik op de Windows "Start"-menu en klik op "Programma's."

5

Met de rechtermuisknop op het programma dat u wilt toevoegen aan de Windows 7 opstarten programma's. Klik op "Hier snelkoppeling maken." Een snelkoppeling naar het programma zal op uw desktop verschijnen.

6

Klik op de Windows "Start" menu en selecteer "Programma's." Met de rechtermuisknop op de map "Opstarten". Klik op "Open" als u alleen wilt toevoegen aan het programma aan uw startup programs of klik op "Open alle gebruikers" het programma toevoegen aan de opstartprogramma's voor iedereen die de computer gebruikt. Als u kiest voor het programma alleen toevoegen aan uw startup programs, zal dan het programma alleen automatisch openen bij het opstarten wanneer u op uw account voor Windows 7 inlogt.

7

Sleep de snelkoppeling naar het programma van het bureaublad naar de geopende map "Opstarten". Het programma zal nu openen wanneer de laarzen van Vensters 7.