Het wijzigen van de opdrachtprompt voor gebruik met een USB Flash Drive

Het wijzigen van de opdrachtprompt voor gebruik met een USB Flash Drive


Via de opdrachtprompt in Windows, moet u weten hoe te geven van de opdrachten en parameters. Een van de eenvoudigste ones wordt gebruikt in navigatie---"cd" (change directory). Een Universal Serial Bus station is niet anders dan een willekeurige map. Als u werken met de inhoud van het station in de MS-DOS-prompt wilt, moet u overstappen op de hoofdmap van het station. Schijven worden aangeduid per brief, zodat uw hardwareconfiguratie zal bepalen die brief de rechtverkrijgenden systeem.

Instructies

1

Open "Computer" uit het menu "Start" of het bureaublad. Sluit uw USB-drive; u ziet het pictogram komen met een brief en het station van label. Die brief is wat u nodig hebt om te gebruiken om te navigeren van de schijf met behulp van de opdrachtprompt.

2

Houd de 'Windows' toets (het heeft het Windows-logo daarop), gevolgd door "R." Hiermee opent u het hulpprogramma uitvoeren. Hebt u niet een "Windows"-toets op uw toetsenbord, open het menu "Start" en selecteer "Uitvoeren".

3

Typ "cmd" in het venster uitvoeren en druk op "Enter". Moet u een exemplaar van de opdrachtprompt op de proppen.

4

Type "cd brief:" en druk op "Enter". Opmerking van de dikke darm, en "letter" vervangen door de stationsletter die is toegewezen aan uw USB-drive. Als de opdracht geslaagd is, ziet u geen geen foutmelding en de prompt zal wijzigen van de stationsletter. Dus als uw station is de letter "D", ziet u "D:\" ter naar de prompt.

Tips & waarschuwingen

  • Als u hebt opgestart in alleen de opdrachtprompt en heb geen idee welke letter het systeem toegewezen uw schijf, u vindt het via trial and error door het omzetten van elke brief (beginnend met "D") en met behulp van de opdracht "dir" om te controleren welke mappen zijn aanwezig. Als de brief niet wordt toegewezen, krijgt u een fout; Als het is, zult u kunnen zien wat de bestanden bevinden zich op het.
  • CD en DVD-stations hebben meestal de letter "D" die aan hen zijn toegewezen.
  • Diskettes hebben altijd de letters "A" en "B" die aan hen zijn toegewezen.