Het wijzigen van de naam van uw Facebook na uw limiet

De pagina van de verandering van de naam van de Facebook stelt dat "om aan te moedigen mensen aan hun echte namen gebruiken op Facebook, we beperken het aantal keren namen kunnen worden gewijzigd." Het aantal keren dat u kunt een naam wijzigen is niet openbare informatie, en het beleid heeft geen uitzonderingen. Terwijl u niet kundig voor wijzigen naar een volledig nieuwe naam zitten mei, hoeft u de optie om terug te keren naar een van de namen die u voorheen gebruikte, zelfs nadat je hebt de limiet voor het wijzigen van uw naam.

Instructies

1

Toegang tot uw Facebook-account met uw e-mailadres en wachtwoord.

2

Klik op "Account" aan de rechterkant van het scherm. Klik op "Accountinstellingen" in het drop-down menu dat verschijnt.

3

Klik op het woord "Change," direct tegenover "Naam," de eerste optie die wordt weergegeven in het menu van Montages van de rekening.

4

Opmerking Als het volgende bericht verschijnt: "Sorry! U hebt uw naam het maximum aantal keer toegestaan bijgewerkt en uw naam kan niet nogmaals worden gewijzigd. Als u een andere naam die u gaan door, zoals een meisjesnaam, gebruik het onderstaande alternatieve naam veld." Als dit bericht niet wordt weergegeven, ga je gang en wijzig uw naam; Als het wordt weergegeven, gaat u verder met de volgende stap.

5

Kijk naar de naam tegenover "Volledige naam". Dit is de naam die u eerder hebt gebruikt op Facebook. Kiezen om te herstellen van deze naam, of ga naar de volgende stap om een verschillende vorige naam te kiezen.

6

Klik op het drop-down menu om te zien alle namen die u eerder hebt gebruikt op Facebook.

7

Klik op de naam die u wilt gebruiken.

8

Klik op "Update naam."

9

Controleer uw scherm naam. De naam moet nu worden bijgewerkt zodat deze overeenkomen met degene die u net hebt aangewezen.

Tips & waarschuwingen

  • Als u kiest om uw huidige Facebook account verwijderen en een nieuwe starten, zodat u kunt een nieuwe naam hebben, zult u geen vrienden lijsten, berichten of profielgegevens importeren uit het oude profiel. De nieuwe account zal beginnen met geen vrienden en geen informatie.