Het wijzigen van de naam van het netwerk van een apparaatstuurprogramma

Het wijzigen van de naam van het netwerk van een apparaatstuurprogramma


Wanneer u nieuwe hardware installeert op een computer die is verbonden met een netwerk, moet meestal u een stuurprogramma op de computer. Het stuurprogramma helpt de computer uitvoert van de geselecteerde hardware. Hoewel er een aangewezen naam voor de bestuurder, is het mogelijk om te veranderen van de naam van het netwerk voor het stuurprogramma is geïnstalleerd met een paar klikken van uw muis.

Instructies

1

Meld u aan als beheerder. Meeste computersystemen op een netwerk doen niet kunt aanpassen of het configureren van netwerkinstellingen terwijl aangemeld als een andere gebruiker.

2

Klik op "Start" en vervolgens "Control Panel" en kies "Systeem en onderhoud." Klik op "Apparaatbeheer". Dit laadt een venster met alle genoemde stuurprogramma's op de computer is geïnstalleerd.

3

Blader door de lijst met stuurprogramma's wordt weergegeven, en vervolgens met de rechtermuisknop op de vermelding die u wilt wijzigen. Kies "Eigenschappen" in het pull-down menu.

4

Klik op de naam van het stuurprogramma, en typ vervolgens uw gewenste nieuwe naam. Klik op "OK" om de wijzigingen op te slaan, dan afrit uit de Device Manager. De naam van het nieuwe stuurprogramma op de computer in het netwerk systeem wordt weergegeven.