Het wijzigen van de naam van de Windows-gebruiker in de Directory

Wanneer u eerst op uw nieuwe computer inloggen wordt u gevraagd om een gebruikersnaam en profiel te maken. Bovendien hebt u verschillende mensen toegang krijgen tot de computer, kan elk individu zijn of haar eigen gebruikersnaam hebben. U kunt er uiteindelijk echter wijzigen gegevens voor de gebruikersnaam opgeslagen in de map van de Windows-computer. Als dit het geval wordt, kunt u de informatie naar de gewenste inhoud aanpassen.

Instructies

1

Lanceer het "Control Panel" op uw computer door te klikken op de "Start"-knop op het bureaublad en vervolgens te selecteren "Control Panel" van de pull-up-menu.

2

Bekijk de lijst met opties en dubbelklik op het pictogram 'Gebruikersaccounts'. Dit laadt een klein venster met alle van de accountgegevens.

3

Selecteer de gebruikersaccount van de naam wilt wijzigen en selecteer 'Wijzig een Account'. Typ de de nieuwe gebruikersnaam die u wilt gebruiken, typt u het te bevestigen.

4

Klik op "Apply" en de wijzigingen worden opgeslagen in de directory van de computer. U kunt nu afsluiten van de accountgegevens van de gebruiker.