Het wijzigen van de kleuren van uw eBay-winkel

Het wijzigen van de kleuren van uw eBay-winkel


U hebt uw abonnement op eBay-winkels met een heleboel standaardinstellingen ingesteld. U hebt nu besloten is het tijd om uw winkel een aangepaste uitstraling geven. Een van de snelste manieren om uw winkel onderscheiden van anderen is door middel van het kleurenschema. De kleuren die u kiest, kunnen een potentiƫle klant comfortabel voelen en willen blijven in uw winkel of laat zo snel mogelijk maken. eBay heeft maakte het eenvoudig om te veranderen van het kleurenschema van uw winkel.

Instructies

1

Open uw "Mijn Ebay" pagina en klik op de link "Mijn winkel beheren" in het gedeelte 'Mijn abonnementen'.

2

Klik op de "Display Settings" link onder de sectie "Store Design".

3

Klik op de "Change" link aan de bovenkant van de pagina. Klik op de pagina thema en Display op de "Huidige thema bewerken" link in de rechterbovenhoek van de pagina.

4

Selecteer de primaire kleur, de secundaire kleur en de accentkleur in hun respectieve paletten. U kunt ook een specifieke hex kleur toevoegen in het vak met label "#" door elk van de kleurcategorieƫn. Als u niet weet wat een bepaalde hex kleur is, u vindt het in een hex kleurenkaart. De Resource sectie van dit artikel heeft een verbinding aan een gemeenschappelijke grafiek van hex kleur voor uw gemak.

5

Klik op de knop "Save Settings".

Tips & waarschuwingen

  • In het "Opslaan van thema bewerken" pagina kunt u ook de lettertypen voor uw eBay-winkel.