Het wijzigen van de kleuren in de PDF's met PitStop Pro

Het wijzigen van de kleuren in de PDF's met PitStop Pro


PitStop Pro is een plug-in voor de Adobe Acrobat-toepassing. Tekst bewerken kan, schalen en draaien net als Acrobat. Het maakt echter tekst en afbeeldingen in een methode die Acrobat kan niet worden gewijzigd. Het is nuttig bij het verstrekken van snelle veranderingen naar een PDF-document zonder dat de afbeelding in de oorspronkelijke toepassing bewerken. PitStop biedt voor kleuraanpassing voor RGB-, CMYK-, Pantones en verschillende andere internationale kleuraanpassing modi.

Instructies

Tekst

1

Selecteer "File," "Open" Selecteer een PDF te openen en klik op 'Openen'. Ga naar de "Plug-Ins," "Enfocus Pitstop Pro," "Editing Tools" en "Selecteer objecten." Het hulpprogramma wordt weergegeven als een pijl.

2

Klik en sleep de pijl over de tekst die moet worden bewerkt met een andere kleur. De tekst zal worden geselecteerd met lijnen en paden eromheen.

3

Ga naar de Bar van de hulpmiddelen onder het menu. Klik op de "Toon infovenster" pictogram waarmee een vergrootglas op een vierkante document worden weergegeven. Wanneer het dialoogvenster Enfocus Inspector opent, wordt het aantal tekstregels geselecteerd getoond aan de bovenkant.

4

Klik op de "Standaardvulling en-lijn" pictogram aan de top links van het vak. Hieronder zijn het verschillende opdrachten te wijzigen van de geselecteerde tekst. Tekst kan worden gevuld of beroerte RGB-, CMYK- of Pantone kleuren gebruiken.

5

Klik op het pictogram van de opvulling, oftewel een effen vierkantje. Het pictogram lijn is een plein met een lege centrum. Aan de rechterkant van de geopende opvulling is sectie een submenu waarin kleurselecties.

6

Klik op het submenu om het te openen. Hier kunt u RGB-, CMYK- of Pantone kleuren kiezen. Voor Pantone kleuren, selecteert u "Converteren naar steunkleuren" (met behulp van voorkeuren). De Plukker van de kleur van de Spot-dialoogvenster wordt geopend.

7

Klik op de "Standaard" map om deze te openen. Een selectie van Pantones wordt getoond voor u om te kiezen. Klik op de "+" om te onthullen van de documenten in de mappen. Zodra u een Pantone hebt geselecteerd, klikt u op 'OK'.

8

Klik op de schuifregelaar op het gebied van de "Tint" van het "Fill"-pictogram. Hoe lager het tintpercentage, hoe helderder de kleurwaarde. Hoe hoger het tintpercentage, hoe donkerder de kleurwaarde. De wijzigingen worden zichtbaar in het document. Als de wijzigingen voltooid zijn, klik op de "x" in de rechter bovenhoek om de inspecteur het te sluiten.

Afbeeldingen

9

Ga naar "File", "Open" en tweemaal klikken op de PDF die de afbeeldingen bevat die u wilt bewerken.

10

Klik op "Plug-Ins," "Enfocus Pitstop Pro," "Editing Tools" en "Selecteer objecten." Klik op de afbeelding.

11

Selecteer "Plug-Ins," "Enfocus Pitstop Pro" en "Het beeld van overeenkomende Panel." Het dialoogvenster wordt geopend als u wilt weergeven van elke afbeelding in de PDF.

12

Klik op een pagina in het dialoogvenster. Klik in het ICC-profiel veld onderaan in het dialoogvenster voor het beheer van de kleur van de afbeelding.

13

Klik op de "x" in de rechter bovenhoek om te sluiten van het deelvenster. De naam en sla het bestand op.