Het wijzigen van de kleur van tekst in Acrobat

Het wijzigen van de kleur van tekst in Acrobat


Ondanks de publieke opinie, kunnen PDF-documenten worden bewerkt. U kunt PDF-tekst met een kopie van Adobe Acrobat 7 of hoger. Zorg ervoor dat u weet dat de juiste stappen te nemen zodat u de tekstkleur snel en gemakkelijk wijzigen kunt.

Instructies

1

Open het document door het PDF-bestand te zoeken en met de rechtermuisknop op het. Kies Adobe Acrobat 7 of hoger in de lijst "Openen met". Hierdoor zal u het PDF-document te bewerken.

2

Zoek de tekst die u wilt wijzigen. Selecteer het gereedschap "Touch Up". Dit kan worden gevonden onder de werkbalk "Geavanceerd bewerken". Selecteer de tekst die u wilt wijzigen. Een vakje moet rond de tekst verschijnen. U kunt grote hoeveelheden tekst selecteren door te slepen van de tool rond km². Klik met de rechtermuisknop op de geselecteerde tekst en kies 'Eigenschappen'. De vakken "Fill" en "Stroke" omzetten in de gewenste kleur. Druk op "Close".

3

Sla het bestand. Zodat de bestandsnaam Kies "File" gevolgd door "Opslaan als". Sla het bestand op in dezelfde locatie en met dezelfde bestandsnaam en druk op "Opslaan". U zal worden gevraagd of u wilt het vorige bestand overschreven. Selecteer "Ja." Als u opslaan van het bestand door een andere naam wilt, de naam wijzigen voordat u klikt op "Opslaan".

Tips & waarschuwingen

  • Als u tekst wijzigt, moet u het lettertype van het PDF-bestand op uw computer geïnstalleerd of u zal niet zitten kundig voor bewerken. Acrobat zal prompt u hebt u niet van het juiste lettertype geïnstalleerd.