Het wijzigen van de kleur van een huis in Photoshop

Terrasplanken uit een huis in een nieuwe tint van verf kan geven de eigenschap een hogere restwaarde, maar het is ook een enorme onderneming en grote kosten. In sommige gebieden met buurt Gemeenschappen, kan nieuwe kleur niet worden toegestaan. Voor een snelle kleurverandering met geen kosten, de inspanning of de benodigde machtigingen, kunt u Adobe Photoshop. Adobe grafische softwareprogramma biedt meer tinten van verf dan een winkel van de verf en de gereedschappen klap op een nieuw laagje van kleur.

Instructies

1

Open Adobe Photoshop. Pull-down het menu "Bestand". Klik op 'Openen'. Navigeer naar de foto van het huis en dubbelklik op het bestand.

2

Pull-down menu "Beeld" en klik op "Op het scherm past."

3

Klik op de "lasso" op het "Tools" palet. Teken een omtrek rond net het huis; Vermijd de achtergrond of iets in de buurt van het huis.

4

Klik met de rechtermuisknop binnen de knipperende lijnen waarin het huis. Klik op "Laag via kopiƫren."

5

Open het menu "Beeld". Klik op "Aanpassingen." Klik op "Hue/Saturation" om het kleine venster te openen.

6

Beweeg de schuifbalk van de "Tint" naar links of naar rechts en kijk hoe het huis verandert van kleur. Klik op de knop "OK" wanneer de schuifregelaar de gewenste nieuwe kleur bereikt.

7

Klik op het menu "Bestand". Klik op "Opslaan als". Naam van de afbeelding voor het behoud van de oorspronkelijke kleur van het huis, en klik op de knop "Opslaan".