Het wijzigen van de interne CD-brander in een Dell-toren

Het wijzigen van de interne CD-brander in een Dell-toren


Interne CD-branders toestaan voor gebruikers om te rippen en branden van hun eigen persoonlijke cd's voor gegevensreplicatie of opslag doeleinden. Maar zoals bij elk apparaat van de computer, kunnen ze uiteindelijk breken na verloop van tijd. Als u wilt opnieuw installeren of wijzigen van uw Dell-desktop interne CD-brander, moet u alleen basiskennis hebben van de interne onderdelen van uw computer.

Instructies

1

Zet de computer uit en haal alle van de toren van de Dell-kabels. Plaats de toren op een groot werkoppervlak.

2

Verwijder de toren cover voor toegang tot het moederbord. Dit proces kan variëren, afhankelijk van uw Dell-model, maar op zoek naar een grote tuimelschakelaar of verschillende Phillips schroeven aan de buitenkant zaak naar de toren lichaam. Gebruik de Phillips schroevendraaier Verwijder schroeven te plaatsen opzij, indien nodig.

3

Zoek de CD-brander en beginnen met het loskoppelen van de stroom- en gegevenskabels. Het CD-station zal worden gevestigd in de buurt van de bovenkant van de computer op dezelfde locatie waar de lade van de CD-brander van werpt. De macht en gegevens overdracht kabels zullen worden aangesloten aan de achterkant van de CD-brander.

4

Gebruik de Phillips schroevendraaier te verwijderen alle schroeven terug die de CD-brander aan op de computer te beveiligen. Deze zal worden gevestigd aan de rechterkant van de CD-brander.

5

Druk op tegen de achterkant van de CD-brander om het uitsteken van de voorkant van de computer te maken. Pak de brander en de Trek om het te verwijderen. Plaats opzij.

6

Neem uw nieuwe CD-brander en plaats het in dezelfde locatie in de computer. Sluit de achterste kabels én alle schroeven terug die u beveiligen. Sluit de computer en sluit de kabels aan op de installatie te voltooien.