Het wijzigen van de bureaublad tijdzone op een Computer

Het is mogelijk voor u om de desktop tijdzone op uw computer te wijzigen. U kunt dit doen als u een reis naar een plek die een andere tijdzone dan uw eigen heeft, of als u gewoon wilt instellen van de klok van uw computer naar een andere tijdzone voor zakelijke doeleinden. Deze optie voor het wijzigen van uw tijdzone op uw klok van de desktop is beschikbaar wanneer uw computer is aangesloten. U kunt heen en weer met verschillende tijdzones zo vaak als u wilt wijzigen.

Instructies

1

Klik eenmaal op de knop "Start" menu, dat zich op de taakbalk bevindt.

2

Vinden van de "Control Panel". Klik eenmaal op het. Het "Control Panel" venster zal verschijnen.

3

Klik tweemaal op het pictogram "Datum en tijd". De "Datum en tijd eigenschappen" venster zal verschijnen. U ziet drie tabbladen. Een tabblad zal hebben de woorden "Datum & tijd" op het. Het tweede tabblad zal de woorden "Tijdzone" daarop hebben. Het tabblad Overige zullen de woorden "Geïnterneerde tijd" daarop hebben.

4

Klik op het tabblad "Tijdzone". Hier ziet u een brede smalle rechthoek met een tijdzone binnenkant van het. Deze rechthoek zal hebben een pijl die eraan verbonden zijn aan de rechterkant.

5

Klik eenmaal op de pijl-omlaag. Hier ziet u een lijst met verschillende tijdzones. Gebruik de op en neer pijlen omhoog of omlaag om de tijdzone die u dat de klok op het bureaublad instellen wilt door te schuiven.

6

Klik eenmaal op de tijdzone van uw keuze. Deze tijdzone wordt weergegeven in de brede smalle rechthoek onder "Tijdzone".

7

Klik op de "Apply" knop onderaan op de rechterkant van het tabblad "Tijdzone".

8

Klik op OK. Sluit het "Control Panel" venster. De juiste tijd in de tijdzone die u hebt gekozen wordt automatisch weergegeven op de taakbalk.