Het wijzigen van de achtergrondkleur van de werkbalk AT&T

Het wijzigen van de achtergrondkleur van de werkbalk AT&T


De AT & T Toolbar is een werkbalk door AT & T voor Mozilla Firefox en AT & T-gebruikers. U kunt verbinding maken met websites zoals Facebook door te klikken op een enkele knop, naast uw rekening van AT & T en e-mail. De werkbalk Standaard kleur is grijs. U kunt met het menu Voorkeuren alleen op de volgorde van de knoppen op het, niet de kleur wijzigen. U kunt de werkbalk kleur, echter door het veranderen van uw Firefox-thema. De werkbalk wordt automatisch aangepast aan de kleuren aan welk thema u kiezen.

Instructies

1

Ga naar de AT & T werkbalk pagina. Klik op de blauwe "Download Now" knop om deze te downloaden.

2

Klik "Run" in het vak dat wordt geopend zodra de softwaredownload voltooid is. Dit zal download de toolbar aan uw browser Firefox.

3

Open Firefox zodra het downloaden voltooid is.

4

Klik op 'Tools' op de bovenkant van het scherm. Klik vervolgens op 'Invoegtoepassingen'.

5

Klik op de knop "Thema's". Klik vervolgens op "Thema's krijgen." Een pagina wordt geopend in uw Firefox-browser weergegeven: de thema's.

6

Blader door de thema's totdat je er een vinden die past bij uw voorkeuren. Om een voorbeeld van een thema, met aanwijseffect eroverheen. Uw browser zal tijdelijk veranderen in dat thema's kleuren.

7

Klik op het thema dat u wilt kiezen. Een nieuwe pagina wordt geopend.

8

Klik op de oranje knop "Wear this Persona". Uw Firefox-browser zal veranderen in dat thema en de AT & T werkbalk volgen zal, zijn kleuren zodat deze overeenkomen met het thema te wijzigen.