Het weergeven van verborgen bestanden in Windows

Microsoft Windows verborgen hen te beschermen bepaalde bestanden en mappen tegen toevallige schrapping, zodat deze bestanden niet zichtbaar is onder normale omstandigheden zijn. Kan daar komen een tijd u moet toegang tot deze bestanden en mappen. Als dit gebeurt, is het gemakkelijk om te schakelen op de optie waarmee de gebruiker de verborgen bestanden en mappen weergeven.

Instructies

1

Open een venster op het bureaublad. U kunt dit doen door te dubbelklikken op het pictogram "Mijn Computer" of het pictogram "Mijn documenten". Er worden nu een venster geopend op uw bureaublad.

2

Kies de optie "Tools" langs de bovenkant van het venster. Langs de bovenkant van het venster zijn er een lijst met opties. De "Tools"-optie is dichter aan de rechterkant. Wanneer de "Tools"-optie wordt geklikt zal openen een drop-down menu dat verschijnt.

3

Selecteer "Mapopties" vanuit naar de waterdruppel waas spijskaart en tikken daarop. Dit opent een kleiner venster op het bureaublad. Zijn een lijst van tabbladen langs de bovenkant van het venster. De eerste tab heet 'Generaal'.

4

Klik op het tabblad aan de rechterkant van het "Algemeen" tabblad genaamd 'Weergave'. Nu zal er een lijst van opties met selectievakjes of knoppen aan de linkerkant.

5

Schuif omlaag in de lijst totdat u ziet een vormige mappictogram genaamd "Verborgen bestanden en mappen". Onder het mappictogram van de zijn twee opties, "not show verborgen bestanden en mappen" en "Toon verborgen bestanden en mappen".

6

Wijs de linkerkant van 'Toon verborgen bestanden en mappen' op het keuzerondje en klik eenmaal. Nu moet er een zwarte stip naast de prompt "Toon verborgen bestanden en mappen".

7

Klik op de knop "OK". Het is nu mogelijk om het weergeven van verborgen bestanden en mappen op de computer. Wees zeer voorzichtig wanneer het behandelen van verborgen bestanden en mappen; zij zijn vaak tijden integraal deel uitmaken van het Windows-besturingssysteem of andere stukken van software op de computer.