Het weergeven van uw "World of Warcraft" ervaring-Bar

Wanneer je het online role-playing game "World of Warcraft" speelt, Ervaar uw karakter winst punten als je monsters doden, ontdekkingen en voltooien van quests in het spel. Na een bepaald aantal ervaringspunten, zal uw karakter vooruit naar het volgende niveau. Van je personage percentage van de vorderingen naar deze volgende niveau wordt gewoonlijk weergegeven op een balk die over het scherm loopt. Als uw bar van de ervaring ontbreekt, ofwel iets heeft het verborgen of je werden vandoor uw karakter van de mogelijkheid ervaring op te doen. De methode om uw ervaring bar rug zal verschillen afhankelijk van de reden van zijn afwezigheid.

Instructies

Ophalen van een verborgen ervaring-Bar

1

Druk op "Enter" om te activeren de tekstbar onder uw chatbox. Hier ziet u een knipperende cursor in de bar.

2

Voer de volgende code in de bar, zonder aanhalingstekens: "/ script MainMenuExpBar:Show()". Zorg ervoor dat u de code zoals u, als een aangelegenheid van de behuizing aan de spelcode intoets correct hebben hoofdletter.

3

Druk op "Enter" om te voltooien van uw code. Uw ervaring bar zal verschijnen op het scherm.

Ervaring winsten inschakelen

4

Meld u aan bij uw gewenste teken. Reizen naar Stormwind, hebt u een Bondgenootschap teken of Orgrimmar als u een Horde karakter hebben.

5

Bezoek de ervaring Eliminator, gelegen in de stad. Voor Alliantie tekens is de eliminator in de kleine kamer aan de rechterkant van de troon-kamer in Stormwind houden. Voor Horde tekens is de eliminator op de bovenste verdieping van de zaal van de dapperen, gelegen in de vallei van eer. Beide eliminators zijn stealthed schurken, dus je moet heel dicht bij hen om ze te zien krijgen.

6

Klik met de rechtermuisknop de eliminator om een kleine chat-venster. Klik op de tekst die leest "Ik wil beginnen met het opdoen van ervaring weer." Klik op de knop 'Accepteren' en betalen 10 gold. Uw ervaring bar zal verschijnen op het scherm.

Tips & waarschuwingen

  • Zodra u het maximale niveau bereiken, zal uw ervaring bar verdwijnen en niet toestaan dat u om het te brengen terug.
  • Wilt u uw ervaring-balk verbergen opnieuw, net vervangen "Show()" met "Hide()" in de coderegel voor het tonen van de bar.