Het weergeven van Flickr foto's thuisFlickr is een van de top foto-sharing sites op het Web. Als u een actief lid bent, de kansen zijn u hebben honderden contacten bekijken en waarderen uw werk--maar uw beste foto's en afbeeldingen niet hoeft te blijven in de online wereld--u kunt daarmee uw creaties thuis! Versieren van uw leefruimte met uw zeer eigen fotografie en Bekijk uw ter ontzag uw meesterwerken.

Instructies

1Het weergeven van Flickr foto's thuis


Plan op hoe te presenteren waardoor uw foto's. Bespreek uw Flickr sets en collecties en te controleren voor thema's die u met, zoals bloemen, dieren, kleuren, vormen of locaties werken kunt. Vuur opwaarts uw kleurenprinter en printen van uw foto's.

2Het weergeven van Flickr foto's thuis


Award-winnende foto's gebruiken als focal stukken. Sommige van uw foto's kan hebben gewonnen prijzen in een aantal Flickr groep wedstrijden. Degenen die kwam op Explore/Interestingness zijn zeker winnaars. Foto's die verdiend van honderden van de "favoriet" stemmen zijn uiteraard uw beste foto's.

3Het weergeven van Flickr foto's thuis


Cluster vergelijkbare foto's voor visueel effect. Thema-specifieke foto's in identieke frames gegroepeerd kunnen een verklaring afleggen op uw muur.

4Het weergeven van Flickr foto's thuis


Decoratieve foto regelingen worden weergegeven in de gebruikelijke plaatsen. Foto's zijn altijd opgehangen boven het hoofdeinde, op de mantel en naast de buffet tafel. Hiermee kunt u dat deze plaatsen Hangframes van uw favoriete foto's van Flickr.

5Het weergeven van Flickr foto's thuis


Probeer verschillende types van framing. Transparante vak frames zal goed zijn voor "zwevende" foto's. Vlakke montage zou uitstekend voor "inspirerende" en café'-Typ schoten. Multi fotolijsten zijn zeer geschikt voor familie foto's of reizen foto tijdschriften. Overwegen verschillende frames voor verschillende foto onderwerpen of stijlen van de fotografie.

6Het weergeven van Flickr foto's thuis


Overwegen foto richels voor niet-permanente displays. Richels kun je foto's op een gril te wijzigen. Showcase uw Explore/Interestingness foto's op de richel en veranderen ze uit als nieuwe zijn geselecteerd.

7Het weergeven van Flickr foto's thuis


Elke gelegenheid aangrijpen om uw foto's weer te geven. Foto onderzetters, koelkastmagneten, sleutelhangers, digitale fotolijsten, postkaarten en wenskaarten zijn slechts enkele van de vele manieren om te pronken met uw fotocreaties.

Tips & waarschuwingen

  • Een goede foto printer en premium fotopapier voor kwaliteit kun je uitstekende afdrukken die een leven lang zal duren.
  • Estate sales, garage verkoop en spaarzaamheid winkels zijn uitstekende bronnen voor fotolijsten.