Het virtuele geheugen instellen voor Windows XP

Virtueel geheugen is een beetje van een truc in Windows XP om een toepassing of programma die denken dat het geheugen het is gebruik te maken van niet is gefragmenteerd. Dit zorgt voor een beter gebruik van het RAM-geheugen en is instelbaar. U niet wilt dat de grootte van uw toegestane virtueel geheugen te groot of het zal eigenlijk vertragen werking, te klein en het is niet effectief. Redenen voor het virtuele geheugen op Windows XP bereik van een langzame computer omzetten in een RAM-upgrade.

Instructies

1

Open het menu Start door te klikken op 'Start' in de linkerbenedenhoek van het scherm.

2

Met de rechtermuisknop op "My Computer" in de rechterhand menu en kies "Eigenschappen" uit het venstermenu. Dit zal uw Systeemeigenschappen aan de algemene tab. Opmerking de hoeveelheid fysiek geheugen of RAM u op hebt geïnstalleerd op uw computer openen.

3

Selecteer het tabblad "Geavanceerd" en klik op 'Instellingen' in het gedeelte prestaties.

4

Kies het tabblad "Geavanceerd" in het venster prestaties opties en klik op "Wijzigen" in de sectie virtueel geheugen in de buurt van de onderkant van het venster.

5

Selecteer 'Custom' in de pagina bestand instelling sectie als deze optie niet is geselecteerd. Zorg ervoor dat het station dat het wisselbestand bevat is geselecteerd.

6

Uw "begingrootte" ingesteld op 1,5 keer uw fysieke geheugen en uw "maximale grootte" 3 keer uw fysieke geheugen. Voorbeeld: 3GB RAM = 4500MB begingrootte = 9000 maximale grootte.

7

Klik op 'Stel in' en klik op "OK" onderaan. Klik op "Oke" aan de onderkant van het venster van de opties van de prestaties en de venster van de eigenschappen van het systeem zo goed. Herstart uw systeem om te starten de wijziging in uw grootte van virtueel geheugen in Windows XP.

Tips & waarschuwingen

  • Nooit uw maximale grootte groter dan de maximale grootte van uw aandrijving met uw wisselbestand instellen. Dit zal leiden tot slechte werking van Windows.