Het verzenden van een tekstbericht naar een telefoonnummer kostenloos

Als u verzenden van een tekstbericht naar een telefoonnummer wilt zonder het betalen van de kosten voor het of met behulp van een van uw toegewezen tekstberichten op uw SMS-plan, kunt u dat doen door het bezoeken van een gratis website ontworpen voor het doel--of van uw computer of een mobiele telefoon die verbinding heeft met Internet.

Instructies

1

Navigeer naar Txt2day. Vul de tekstvakken voor het telefoonnummer dat u wilt tekst, uw e-mailadres, provider van de telefoon van de ontvanger en het SMS-bericht dat u wilt verzenden. De site heeft een optie om te helpen u de telefoon-dienst voor het nummer opzoeken als je niet weet wat het is.

2

Bezoek de gratis SMS-site. Deze website heeft een lijst met koppelingen voor alle grote telefoon vervoerders; Klik op de keuze voor het gewenste telefoonnummer. Dit brengt u bij de webpagina van de vervoerder, waar kunt u gratis SMS-berichten naar het nummer in kwestie.

3

Open uw browser aan mobiele mammoet. Scroll naar beneden de pagina om de "Bericht verzenden" in. Voer het gewenste telefoonnummer en uw e-mailadres in de desbetreffende tekstvakken. Selecteer de vervoerder van de "Wireless carrier" drop-down menu. Klik op de "Akkoord met voorwaarden" selectie, dan Voer uw tekst in en klik op "Verzenden" om uw gratis bericht te verzenden.