Het verzenden van een Outlook 2003-agenda

Het verzenden van een Outlook 2003-agenda


Verzenden van uw Outlook 2003 kalender een probleem kan zijn wanneer u verzenden naar iemand die off line is wilt, kan geen verbinding maken met uw server of vanuit een ander programma werkt. Sinds Outlook was niet gebouwd met een manier om een agenda rechtstreeks als een e-mailbericht verzenden, hebt u om te gaan doen op een andere manier. Als u Outlook samen met Microsoft Word, zal u zitten kundig voor opslaan en uw agenda naar iedereen via e-mail verzenden in een andere indeling.

Instructies

1

Open Outlook en ga naar "Kalender" het tabblad aan de linkerkant, waarmee u naar uw agenda. Ga naar "File" aan de linkerkant van de werkbalk aan de bovenkant van het scherm en klik op "Save As".

2

De naam van de kalender. Controleer de naam iets zinvols voor zowel u als uw ontvanger, dus het zal gemakkelijk te identificeren.

3

Klik op "Meer opties" een overzicht weergeven van de agenda-opties. Kiest u de hoeveelheid gegevens die u wilt zichtbaar maken voor uw ontvanger. Kiest u voor "Volledige agenda", wordt het hele bestand toegestuurd. Dit zou te groot van een bestand openen snel en efficiƫnt, zo kunt u overwegen het kiezen van alleen de meest belangrijke informatie bevatten.

4

Klik op "OK" vervolgens "Opslaan". Toegang tot uw e-mail en voeg het bestand aan de e-mail. Stuur de e-mail naar uw ontvanger, die voortaan kunnen openen en weergeven van de kalender in een eenvoudiger indeling.