Het verzenden van een MP4-Video via uw Hotmail-Account

Het verzenden van een MP4-Video via uw Hotmail-Account


Omdat Microsoft in 1997 gekocht, worden de eerste keuze van miljoenen gebruikers in Hotmail geworden voor het verzenden en ontvangen van e-mails. Met enige basiskennis zal u zitten kundig voor MP4 van gemakkelijk te verzenden via uw Hotmail-account. Met ingang van juli 2010 beperkt Hotmail bestandsgrootte tot 20 MB. Nochtans, heeft Hotmail Hotmail golf 4, een integratie met SkyDrive waardoor een totaal van 200 bestanden moeten worden verzonden in een e-mail met de bestandsgrootte beperkt tot 50 MB elk gelanceerd.

Instructies

1

Meld u aan bij uw Hotmail-account.

2

Klikt u op 'Mail' in het linkerdeelvenster en vervolgens klikt u op "Nieuw" (e-mailbericht), uw e-mail adres, een onderwerp opgeven en opstellen van de tekst.

3

Klik op "Toevoegen" die ligt net boven de e-mail samenstelling vak naast "Verzenden" en "Save ontwerp." Een tekstvak verschijnt vlak onder het veld onderwerp samen met een knop "Browse..."

4

Geef de locatie van de video MP4-bestand als je het weet of gewoon Klik op "Bladeren" en vind het MP4-bestand op uw computer, de camera of de externe schijf. Houd in gedachten de bestandsgrootte is beperkt tot 20 megabytes.

5

Wachten op het bestand om te uploaden en klik op "Verzenden". Grotere bestanden kunnen enige tijd duren om te uploaden, maar je bent vrij om te werken aan iets anders terwijl het uploaden is. Als uw bestand groter dan 20 MB is het zal beginnen met het uploaden van maar u ontvangt binnenkort een foutbericht dat uw bestandsgrootte overschreden de beperking 20 megabyte.

Tips & waarschuwingen

  • Zie de sectie bronnen als u zou willen profiteren van de Hotmail golf 4 hogere limieten voor de bestandsgrootte. U wellicht ingesteld sommige extra functies waarna u SkyDrive kunt vinden door uw Hotmail-account inloggen en op "Meer" te klikken die is gelegen op de top van het scherm in de menubalk die begint met "Home".
  • Stuur geen auteursrechtelijk beschermde bestanden via uw Hotmail-account aangezien dit in schending van wetten op het auteursrecht Microsofts en voorwaarden.