Het verzenden van bestanden in MS Office Communicator

Het verzenden van bestanden in MS Office Communicator


Als u wenst te versturen van een bestand via Microsoft Office Communicator aan een andere deelnemer, hebt u drie opties. Eerst, kunt u een bestand verzenden naar iedereen op uw lijst met contactpersonen. Ten tweede, u kunt een bestand verzenden aan iedereen dat je praat met tijdens een one-on-one gesprek. Laatst, kunt u een bestand naar alle deelnemers binnen een conferentie gesprek. Maar u kiest om het bestand te sturen, kun je veilig en snel overbrengen via het netwerk van Microsoft.

Instructies

1

Open Microsoft Office Communicator 2007. Zoek het bestand dat u wilt verzenden. Klik op het bestand en houd de knop en sleep deze naar de naam van de persoon die u wilt verzenden het naar. Naam van de persoon zal worden onder "Contactpersonen". De andere persoon wordt een uitnodiging toegestuurd. Als de persoon de uitnodiging accepteert, zal het bestand worden verzonden. U ontvangt als de persoon weigert te aanvaarden van het bestand.

2

Een bestand verzenden tijdens een one-on-one gesprek door te slepen het bestand (zoals aangegeven in stap 1) in het relevante gespreksvenster. U wordt meegedeeld wanneer het bestand is overgedragen.

3

Een bestand verzenden tijdens een conferentie gesprek door te zoeken op de naam van de persoon die u wilt verzenden in de "deelnemer lijst." Klik met de rechtermuisknop op de naam van de persoon en selecteert u "Een bestand verzenden". Selecteer het bestand dat u wilt verzenden.

Tips & waarschuwingen

  • Het is niet mogelijk een bestand verzenden naar meerdere personen.
  • Deze stappen zijn alleen gewaarborgd om te werken in Microsoft Office Communicator 2007.